Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize sonucu gidiş tarihinden çok daha önce gelebilir mi?

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Bumm
Mesajlar: 78
Kayıt: Prş Haz 03, 2021 9:07 pm

Vize sonucu gidiş tarihinden çok daha önce gelebilir mi?

Mesaj gönderen Bumm » Sal Şub 15, 2022 1:31 pm

Merhaba, ulusal vize başvurumuz gideceğimiz tarihten bi kaç gün önce mi açiklanıyor yoksa daha önceden de açıklanabilir mi? Ben vize başvurumu erken yaptım. Nasıl olsa erken başvurmus diye bekletirler mi? Yoksa önce başvurmamı önemsemiyorlar mı?

ozcartman
Mesajlar: 248
Kayıt: Çrş May 09, 2018 10:13 pm

Re: Vize sonucu gidiş tarihinden çok daha önce gelebilir mi?

Mesaj gönderen ozcartman » Sal Şub 15, 2022 9:05 pm

Daha önce sonuçlanabilir ancak forma gitmek istediğiniz tarihi yazdığınız için ve gerçekten de orada olmanız gereken tarih az çok belli olduğu için ona göre sonuçlanır yüksek ihtimalle. yani yarın gelse bile gideceğiniz tarihten 15 gün öncesine falan verilir. tabi böyle bir kural yok. bunlar sadece şimdiye kadarki tecrübeler ve görülenler.

Bumm
Mesajlar: 78
Kayıt: Prş Haz 03, 2021 9:07 pm

Re: Vize sonucu gidiş tarihinden çok daha önce gelebilir mi?

Mesaj gönderen Bumm » Çrş Şub 16, 2022 10:37 am

ozcartman yazdı: Sal Şub 15, 2022 9:05 pm Daha önce sonuçlanabilir ancak forma gitmek istediğiniz tarihi yazdığınız için ve gerçekten de orada olmanız gereken tarih az çok belli olduğu için ona göre sonuçlanır yüksek ihtimalle. yani yarın gelse bile gideceğiniz tarihten 15 gün öncesine falan verilir. tabi böyle bir kural yok. bunlar sadece şimdiye kadarki tecrübeler ve görülenler.
Teşekkürler bilgi için. Anladığım kadarıyla pasaport daha önce de gelebilir ama vize sürem yazdığım gidiş tarihinde başlayacak.

Cevapla