Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Uni Wuppertal

Gunluk yasam, masraflar, yurtlar, yemekler... Hepsi burada...
Yolcu97
Mesajlar: 156
Kayıt: Cum Ara 09, 2016 7:30 pm

Uni Wuppertal

Mesaj gönderen Yolcu97 » Cum Eyl 08, 2017 10:45 am

Arkadaslar uni wuppertalin kendi bunyesindeki Dsh hazirlik kursuna gitmek istiyorum..Daha onceden burda bu kursu yapan varsa kursla ilgili yorumlarini ,avantajlarini ,konaklama isini nasil hallettigini ,kisa sehir hakkinda bilgi verebilirmi?

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39546
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Re: Uni Wuppertal

Mesaj gönderen Physiker » Cmt Eyl 09, 2017 3:51 pm

Cevap yazan olmamis, orda okumadim ama yardimci olayim. Wuppertal üniversitesine cok sayida ögrenci gönderdik danismanlikla. Onlardan aldigimiz feedbacklere göre gidenler kurstan memnundu genelde. Kalacak yer konusunda özellikle son bir yildir yurtlarinda bir yogunluk var. 2 yil önce basvuru yapinca direk olarak üniversite yurtlari cikiyordu ama yine de basvuru yapmani tavsiye ederim. Kalacak yer bulmak Wuppertal de diger sehirlere göre biraz daha kolay. Üniversite kursuna gitmek büyük bir avantaj, öncelikle dönemlik 500 euro kurs ücreti cok uygun.Bunun disinda üniversite kursuna kayit olunca NRW Ticket de aliyorsun ve ulasimi da oldukca uygun bir fiyata halletmis oluyorsun. Sehir gercekten güzel, hatta NRW de Köln ve Münster den sonra en düzenli ve güzel sehirdir Wuppertal.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Yolcu97
Mesajlar: 156
Kayıt: Cum Ara 09, 2016 7:30 pm

Re: Uni Wuppertal

Mesaj gönderen Yolcu97 » Cmt Eyl 09, 2017 5:57 pm

Physiker yazdı: Cmt Eyl 09, 2017 3:51 pm Cevap yazan olmamis, orda okumadim ama yardimci olayim. Wuppertal üniversitesine cok sayida ögrenci gönderdik danismanlikla. Onlardan aldigimiz feedbacklere göre gidenler kurstan memnundu genelde. Kalacak yer konusunda özellikle son bir yildir yurtlarinda bir yogunluk var. 2 yil önce basvuru yapinca direk olarak üniversite yurtlari cikiyordu ama yine de basvuru yapmani tavsiye ederim. Kalacak yer bulmak Wuppertal de diger sehirlere göre biraz daha kolay. Üniversite kursuna gitmek büyük bir avantaj, öncelikle dönemlik 500 euro kurs ücreti cok uygun.Bunun disinda üniversite kursuna kayit olunca NRW Ticket de aliyorsun ve ulasimi da oldukca uygun bir fiyata halletmis oluyorsun. Sehir gercekten güzel, hatta NRW de Köln ve Münster den sonra en düzenli ve güzel sehirdir Wuppertal.
Cok tesekkur ederim geri donusunuz icin...Yurt basvurularini yapiyorum ve dusseldorfa gore fiystlar uygunmus...Peki kursa gittigimde bana Nrw ticket veriyor yaninda uni karti veriyormu yani hazirlik ogrencisi olduguma dair..Sigorta islerinde ise yariyor anladigim kadariyla ogrenci karti..Tekrar Tesekkurler.

Cevapla