Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Sartli kabulun belli bir tarihi varmi??

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
Alp06
Mesajlar: 70
Kayıt: Cum Eyl 23, 2016 8:25 pm

Sartli kabulun belli bir tarihi varmi??

Mesaj gönderen Alp06 » Pzr Eyl 25, 2016 4:24 pm

Almanyadaki akrabalarim padernborn unv sartli kabul icin konusmus adamlar bunun belli tarihlerde verilecegini soylemis ..ama internette arastiriyorum sartli kabul herzaman alinabilir diyor..durumu bir turlu kavrayamadim .Ben almanya goetheye 6 aylik kayit yaptirdim parasinida yatirdim.tabi dil vizesi cikarsa 10 aya cikarcam onu..dil egitiminden sonra orda unv okumak istiyorum.simdi sartli kabulum olmadigi icin ogrenci vizesi verecegini dusunmuyorum.bende dil kursuna orda gidersem kaldigim donemde unv basvuru yapcam orda kesin sartli kabul alirim diye dusunuyorum.sonra turkiyeye donup ogrenci vizesine basvurup unv egitimime baslamayi dusunuyorum sizce izleyecegim yol mantiklimi fikirlerinizi bekliyorum..

alihan92
Mesajlar: 139
Kayıt: Pzt Ara 07, 2015 12:20 am

Sartli kabulun belli bir tarihi varmi??

Mesaj gönderen alihan92 » Pzr Eyl 25, 2016 8:53 pm

Paderborn icin sartli kabul basvurulari her zaman yapilabilir. Ama kabul belli donemde verilir. Cunku paderborn 3 ayda bir olmak uzere (yilda 4) deadline koyar. Yani her kurs doneminin belli bir deadline i var. Hangi donemde kursa baslamak istersen o donemin deadline\'ina gore basvuru yapmalisin. Paderborn da isler bu sekilde isliyor.

retro
Mesajlar: 82
Kayıt: Çrş Haz 08, 2016 3:22 pm

Sartli kabulun belli bir tarihi varmi??

Mesaj gönderen retro » Pzr Eyl 25, 2016 9:29 pm

Peki diyelimki uniye basvurduk ama o okulun kursuna kaydolmadik. Sadece dil belgemizi sonradan gondermek istiyoruz. Bu sekilde olurmu?

Cevapla