Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Almanya da Dil Okulu

Turk ve Alman devlet daireleri: Turk Konsoloslugu'ndaki islemler, yabancilar dairesi, saglik sigortasi, isci vizesi, askerlik, ehliyet...
Demett
Mesajlar: 1
Kayıt: Prş Ağu 18, 2016 8:50 pm

Almanya da Dil Okulu

Mesaj gönderen Demett » Prş Ağu 18, 2016 8:59 pm

Universite egitimini bitirmis ve halihazirda isten yeni ayrilmis birinin almanya da Dil okuluna basvurmasi vize alabilmesinde bi engel var midir? Yani vize nin reddedilme durumu gibi sikintilar olur mu. Yorumlarinizi ve tecrubeleriniz icin tesekkurler

Kullanıcı avatarı
welly275
Mesajlar: 2734
Kayıt: Pzr Ağu 15, 2010 2:59 pm

Almanya da Dil Okulu

Mesaj gönderen welly275 » Prş Ağu 18, 2016 10:47 pm

ret riski her zaman var. kesin bisey denemez. neden dil egitimi almak istedigini guzel sebeplendirip bilincli ve arastirarak gidersen alma ihtimalin yukselir.

Faruk06
Mesajlar: 243
Kayıt: Cum May 16, 2014 3:12 pm

Almanya da Dil Okulu

Mesaj gönderen Faruk06 » Cum Ağu 19, 2016 12:28 am

Vize reddi welly275 in dedigi gibi her zaman mumkun. isten yeni ayrilmis dediginize gore tahmin ediyorum yasiniz biraz yuksek. master icin felan da gitmiyorsaniz bu onlarin akillarini kurcalayacaktir acaba vize aldiktan sonra orada kalacakmi gibi gibi.. O yuzden net cevaplar ile neden almanca ogrenmek istediginizi anlatirsaniz daha iyi olur. Birde isten de ayrilmissiniz buda bu konuda onlarin dusuncelerini destekleyecek bir durum.. Yani niyetim moralinizi bozmak motivasyonunuzu kirmak degil yanlis anlasilmasin ama neden ayrildiniz nicin almanca ogreneceksiniz gibi gibi sorular %99 sorulacaktir bunlara hazir celiskiye dusmeyecek cevaplar vermeniz gerekir. iyi bir izlenim olusturursaniz bu size artidir. Kesinlikle almanyada kalacagim gibi bir sey demeyin oyle derseniz zaten bastan elenirsiniz.
Biraz olumsuz bir cevap yazdim gibi oldu ama ben size sorulacak sorular hakkinda az cok ipuclari vermeye calisiyorum niyetim moralinizi bozmak kesinlikle degil.
Sorunuz olursa sormaktan cekinmeyin.Basvuracaksaniz umarim gonlunuzce sonuc alirsiniz. :)
Lutfen Ozel Mesaj Gondermeyiniz..
Sorularinizi Forumda Baslik Acarak Sorunuz..

Cevapla