Merhabalar;
Arkadaslar simdi ben akdeniz uni. Insaat tek. Myo mezunuyum dortmund\'a gecmek istiyorum fakat bu garantor olayi benim kafami karistirdi.benim ailem luxembourgta yasiyor , annem luxembourg buyukelciliginde calismakta , benim garantorum sadece almanyadan mi olmak zorunda yoksa annem olabilyormu ? Cevap bulabilirsem sevinirim.
Bu arada siteyi olusturan herkesin emegine yuregine saglik , cok faydali bir site takdir ediyorum:)
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Luksemburg\'dan Almanya icin Garantor olunabilir mi ?
garantorun almanyadan olmak zorunda bu arada acillik bi pozisyon yok basliklari acarken dikkat edelim lutfen.
[quote]GK tarafindan yazilan metin:
garantorun almanyadan olmak zorunda bu arada acillik bi pozisyon yok basliklari acarken dikkat edelim lutfen.[/quote]
Bazi arkadaslarin cevaplarinda konusmalarinda turkiyeden bile garantorun kabulu soz konusuydu o yuzden kafam karisti , luxembourgun bana bi etkisi olmayacagini dile getiriyosunuz yani.. Ve bu olay tamamen konsoloslukta , vize olaylarinda belli oluyor degil mi ? Eger bu sekilde komsu veya bir baska ulkeden garantor kabulu yapabilen arkadaslar varsa yazmalarini rica ediyorum..
garantorun almanyadan olmak zorunda bu arada acillik bi pozisyon yok basliklari acarken dikkat edelim lutfen.[/quote]
Bazi arkadaslarin cevaplarinda konusmalarinda turkiyeden bile garantorun kabulu soz konusuydu o yuzden kafam karisti , luxembourgun bana bi etkisi olmayacagini dile getiriyosunuz yani.. Ve bu olay tamamen konsoloslukta , vize olaylarinda belli oluyor degil mi ? Eger bu sekilde komsu veya bir baska ulkeden garantor kabulu yapabilen arkadaslar varsa yazmalarini rica ediyorum..
- Staatsmann
Merhaba Tolgasnmz
Normalde evet sadece Almanya\'dan ( Ki suana kadar sadece bir kisi tanidim garantoru TR\'den olan ) ama sende ozel bir durum var.
Ailen AB kurucu uyesi bir ulkede calisiyor ve bence garantor olabilme ihtimali " hic yok " degil.
Alman konsolosluguna danismani , buna gore haraket etmeni tavsiye ederim.
Bizede bu konuda bir geri donus yapip bilgilendirebilirsin , cok seviniriz.
bol sanslar.
Normalde evet sadece Almanya\'dan ( Ki suana kadar sadece bir kisi tanidim garantoru TR\'den olan ) ama sende ozel bir durum var.
Ailen AB kurucu uyesi bir ulkede calisiyor ve bence garantor olabilme ihtimali " hic yok " degil.
Alman konsolosluguna danismani , buna gore haraket etmeni tavsiye ederim.
Bizede bu konuda bir geri donus yapip bilgilendirebilirsin , cok seviniriz.
bol sanslar.
Postmodern Kommentare fundamentalistischer Mentalitaeten
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari
-
Hollanda\'dan Garantor bulup buraya gelen bir abim vardi, hatta o da mezun olduktan sonra bana garantor oldu buraya gelirken
Fakat 2003\'de gelmisti o, simdi de gecerli mi bu durum bilemem. En iyisi Staatsmann\'in dedigi gibi konsolosluga danisman.
Basarilar
Fakat 2003\'de gelmisti o, simdi de gecerli mi bu durum bilemem. En iyisi Staatsmann\'in dedigi gibi konsolosluga danisman.
Basarilar
RWTH Aachen University - Makine Muhendisligi