Berlin\'de ayni bolume iki okula kabul aldim ve bu hafta icinde hangisine gidecegime karar vermem lazim. Okullardan biri Hochschule fur Whirtschaft und Recht digeri ise Humboldt. Humboldt daha isimli bir okul olmasindan dolayi ilk tercihimdi fakat okul bittikten sonra akademide kalmak degil ozel sektore girmek istedigim icin acaba HWR\'yi tercih etmem daha mi dogru olur diye kararsiz kaldim. Bu konuda fikri olan var midir? Humboldt ozel sektorde ismiyle fark yaratir mi? Yoksa ozel sektor dusunenler icin bir Hochschule\'ye gitmek pratik acisindan daha mi mantikli olur?
Simdiden tesekkurler mesajlariniz icin.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Humboldt mu HWR Berlin mi?
lisans mi? eger lisans ise ben olsam humboldt\'u tercih ederdim, masteri hwr de yapardim.
[quote]psenoglu tarafindan yazilan metin:
lisans mi? eger lisans ise ben olsam humboldt\'u tercih ederdim, masteri hwr de yapardim.[/quote]
Yok, master icin.
lisans mi? eger lisans ise ben olsam humboldt\'u tercih ederdim, masteri hwr de yapardim.[/quote]
Yok, master icin.