Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Ders Saydirmak
-
Ders Saydirmak
Ben su an Almanya\'da dil kursuna gidiyorum ve sonrasinda umuyorum ki universiteye basliyacagim.
Turkiye\'de 2 yillik Sakarya Uni. Bilgisayar Programciligi Onlisans bolumunu bitirdim.
Simdi sorum su; acaba informatik bolumu icin derslerimi saydirmam mumkun mudur?
Ayni bolum icin olmasa bile herhangi bir bolum icin derslerini saydirmis arkadaslar buraya nasil yaptiklarini yazabilirseniz sevinirim.
Turkiye\'de 2 yillik Sakarya Uni. Bilgisayar Programciligi Onlisans bolumunu bitirdim.
Simdi sorum su; acaba informatik bolumu icin derslerimi saydirmam mumkun mudur?
Ayni bolum icin olmasa bile herhangi bir bolum icin derslerini saydirmis arkadaslar buraya nasil yaptiklarini yazabilirseniz sevinirim.
-
Ders Saydirmak
evet , saydirman mumkun , hatta bir arkadasim senin gibi ,Sakaraya da 2 yillik elektrik bolumu okumus.Dusseldorf universitesinde 1 yilini saydirdi...Arastirmani tavsiye ederim.Bu arada Dussel. uni kabul etti diye baska unilerde kabul eder zannetme...
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
-
Ders Saydirmak
bende ayni bolum mezunuyum,informatik kabul aldim insallah bende saydiricam
-
Ders Saydirmak
Hangi universite hocam ve saydirmayi nasil yaptiricaksin?
-
Ders Saydirmak
valla onu gidince dusuncez daha 1 yildan fazla zamanimiz var gerekirse hangi okul sayarsa ona gideriz sonucta sartli kabul ile dil kursuna gidiyoruz..ben duisbueg essen den kabul aldim..
Ders Saydirmak
Bu konuya yazan arkadaslar konuyla alakali deil belki ama benim icin cok oenmli bisi sormak istiyorum
smdi bu baslik altindaki 2 yillik mezunu olan arkadaslar siz 2 yilliga oss ilemi gittiniz yoksa sinavsiz gecismiydi kisacasi
meslek lisesi mi yoksa duz lise mezunumusunuz ...
smdi bu baslik altindaki 2 yillik mezunu olan arkadaslar siz 2 yilliga oss ilemi gittiniz yoksa sinavsiz gecismiydi kisacasi
meslek lisesi mi yoksa duz lise mezunumusunuz ...
-
Ders Saydirmak
ben duz lise mezunuyum..oss ile okudum
Ders Saydirmak
erlangen de saydirma oluyomu