Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
TELC B1 etwas planen
-
TELC B1 etwas planen
arkadaşlar merhaba, acaba TELC B1 gemeinsam etwas planen bölümündeki temaların olduğu liste var mı? bu bahsettiğimin über ein thema sprechen'ı var da etwas planen'ı bulamadım veya göremedim. bu arada konu dışı olarak sınav hakkında tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
Re: TELC B1 etwas planen
Goethe B1 Hauber alın orada 15 örnek var.karbonaterol yazdı: ↑Cmt Tem 24, 2021 2:13 pm arkadaşlar merhaba, acaba TELC B1 gemeinsam etwas planen bölümündeki temaların olduğu liste var mı? bu bahsettiğimin über ein thema sprechen'ı var da etwas planen'ı bulamadım veya göremedim. bu arada konu dışı olarak sınav hakkında tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
-
-
Ben ÖSD b1 aldım ama forumda b1 telc hakkında diye başlık vardı orda söylemişlerdi sanırım. Ilaveten youtube da fazlasıyla bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben çalışırken çok görmüştüm.karbonaterol yazdı: ↑Cmt Tem 24, 2021 3:06 pm o kitaptan bende var ve baktım ancak etwas planen kısmındaki konular telc ile çok benzerlik göstermiyor yine de teşekkürler
Universität Duisburg-Essen
Angewandte Informatik-Software Engineering
Angewandte Informatik-Software Engineering
Ben oradan B2 Telce çalışmıştım ve 25/25 yapmıştım ondan dedim.karbonaterol yazdı: ↑Cmt Tem 24, 2021 3:06 pm o kitaptan bende var ve baktım ancak etwas planen kısmındaki konular telc ile çok benzerlik göstermiyor yine de teşekkürler
-
1. Hocam Alexandra Frey'in Gemeinsam etwas planen B1 PDF'sini bulabilirsen çok işine yarar.karbonaterol yazdı: ↑Cmt Tem 24, 2021 2:13 pm arkadaşlar merhaba, acaba TELC B1 gemeinsam etwas planen bölümündeki temaların olduğu liste var mı? bu bahsettiğimin über ein thema sprechen'ı var da etwas planen'ı bulamadım veya göremedim. bu arada konu dışı olarak sınav hakkında tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
2. Bu videoyu da izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum : https://www.youtube.com/watch?v=HIvEGcK43dc&t=1488s
3. Aylar önce Telc üzerine arkadaşlar ile uzun uzun konuştuk. B1 ve B2 deneyimlerimi ve tavsiyelerimi detaylıca anlattım. Buradan ulaşabilirsin : viewtopic.php?f=17&t=16368
karbonaterol yazdı: ↑Cmt Tem 24, 2021 2:13 pm arkadaşlar merhaba, acaba TELC B1 gemeinsam etwas planen bölümündeki temaların olduğu liste var mı? bu bahsettiğimin über ein thema sprechen'ı var da etwas planen'ı bulamadım veya göremedim. bu arada konu dışı olarak sınav hakkında tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
Dostum selam, 85 adet etwas planen bulunan bir slaytım var. Drive ile paylaşabilirsem link koyarım buraya