ONCELIKLE HERKESE SELAMLAR BEN FORMUNUZA YENI KAYIT OLDUM SIZE BI KAC SORU SORCAM BELKI SORDUÃUM SORULAR SORULDU AMA BEN IYICENE BILGILENDIRMEK ISTIYORUM NEYSE LAFI UZATMADAN SORULARIMI SORAYIM SIZE.
1)BEN ALMANYADA UNIVERSITE OKUMAK ISTIYORUM AMA SUAN ACIK OÃRETIM ISLETME BOLUMUNDEYIM(1. SINIFI TEKRAR EDIORUM) AMA BU SENE BI DAHA OSS SINAVINA GIRCEM.BU SINAVDA 4 SENELIK KAZANDI BELGESINI GONDERIRSEM KABUL ALABILIRMIYIM?(AOF GECERLI OLURMU)
2)KURS OLARAK OZEL KURSLARIMI SECEYIM YOKSA UNIVERSITELERIN KURSLARINI MI SECEYIM?(ALMANCA BILGIM HIC YOK SIFIRDAN BASLIYACAM)
YANI BANA DETAYLI BI SEKILDE BILGILENDIRIRSENIZ SIZE MINNETTAR KALIRIM.SAYGILAR
BU ARADA FORUMMUNUZ COK BILGILENDIRICI VE KALITE BI SITE BASARILANIRIZI DEVAMINI DILIYORUM.
SIZINDE BILGILERINIZE ACIÃIM.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
BANA YARDIM EDIN
BANA YARDIM EDIN
Arkadasim oncelikle hosgeldiniz foruma
Konu basliginizi boyle yazarsaniz biraz gec cvp alirsiniz
Bence niyetinizi baslikta belirtin ki bilgili arkadaslarin dikkatini ceksin boyle yazarsaniz sadece yonetici arkadaslar cevap yazar size
Konu basliginizi boyle yazarsaniz biraz gec cvp alirsiniz
Bence niyetinizi baslikta belirtin ki bilgili arkadaslarin dikkatini ceksin boyle yazarsaniz sadece yonetici arkadaslar cevap yazar size
BANA YARDIM EDIN
detayli bilgiyi siteyi arastirirsan bulabilirsin. tekrar osym ye gireceksen 4 yillik bir bolum kazanman yeterli olmayabilir. sayet 3 yillik lisedeysen burda studienkollege yapman gerekir. acik ogretimde 1 yil okuduysan ve not ortalaman %75 in uzerindeyse studienkollege den muaf olabilirsin. fakat 4 yillik lisedeysen direk basvuru yapabilirsin universitelere. dil kursu icinse, hemen hemen ayni kalitedeler. tercih yaparken fiyat olarak en uygununu ve en hizli sekilde hangi kursta almanca sinavina hazirlanirsin onu sec.