Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Ulusal Vize Kac Gune Cikar ?
Arkadaslar merhaba,erasmus staj ogrencisiyim ulusal vize icin randevu aldim Mayisin 24une verdiler ama stajim Haziran 10 da basliyor benzeri deneyimi olan varsa bilgilendirebilir mi ? Randevu ile staj surem arasinda 18 gun var sizce o sirada vizem gelir mi ? ulusalda galiba biraz uzun oluyormus vizenin gelmesi. Ucak biletlerini gidecegimiz tarihe biraz yakin almak zorunda kalabiliriz ogrenci indirimi uygulayan yerler var mi ? simdiden tesekkurler
Yaklasik bir ay once kadar arkadasim erasmus icin ankaradan basvurdu. Babasini garantor gosterdi. Bu sekilde 4-5 gune geldi. Internette birini gordum dil okulu icin basvurmus 22 gune gelmis. Ayrica bu cumada ben dil okulu + master icin basvurdum. Bu hafta ici mulakata cagirabiliriz dedi. Cagirmazsak da 3-4 haftaya cikar dedi. (Mulakat mevzusu dil okulum 2 mayis pazartesi yani yarin baslayacak cok gec kalmamam icin sanirim belgelerimi almanya yabancilar polisine gondermeden halledecekler bence tabi cagirirlarsa:)) bakalim gelismeleri bildiririm
[quote]uurrccnn tarafindan yazilan metin:
Yaklasik bir ay once kadar arkadasim erasmus icin ankaradan basvurdu. Babasini garantor gosterdi. Bu sekilde 4-5 gune geldi. Internette birini gordum dil okulu icin basvurmus 22 gune gelmis. Ayrica bu cumada ben dil okulu + master icin basvurdum. Bu hafta ici mulakata cagirabiliriz dedi. Cagirmazsak da 3-4 haftaya cikar dedi. (Mulakat mevzusu dil okulum 2 mayis pazartesi yani yarin baslayacak cok gec kalmamam icin sanirim belgelerimi almanya yabancilar polisine gondermeden halledecekler bence tabi cagirirlarsa:)) bakalim gelismeleri bildiririm[/quote]
tesekkur ederim bende garantor olarak babami gosterdim ama aylik 200euro gonderecegine dair. senin arkadasin nasil yapti bahseder misin?
Yaklasik bir ay once kadar arkadasim erasmus icin ankaradan basvurdu. Babasini garantor gosterdi. Bu sekilde 4-5 gune geldi. Internette birini gordum dil okulu icin basvurmus 22 gune gelmis. Ayrica bu cumada ben dil okulu + master icin basvurdum. Bu hafta ici mulakata cagirabiliriz dedi. Cagirmazsak da 3-4 haftaya cikar dedi. (Mulakat mevzusu dil okulum 2 mayis pazartesi yani yarin baslayacak cok gec kalmamam icin sanirim belgelerimi almanya yabancilar polisine gondermeden halledecekler bence tabi cagirirlarsa:)) bakalim gelismeleri bildiririm[/quote]
tesekkur ederim bende garantor olarak babami gosterdim ama aylik 200euro gonderecegine dair. senin arkadasin nasil yapti bahseder misin?
Acikcasi soylediklerim haricinde baska bir bilgim yok.
Yogun sezon olup olmamasina gore degisiyor; benim randevum 31.08deydi bayram haftasina rastlamisti, vize 22.09\'da cikti.