Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Ulusal Vize Kac Gune Cikar ?

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
sdtaksun

Mesaj gönderen sdtaksun » Pzr May 01, 2016 3:22 pm

Arkadaslar merhaba,erasmus staj ogrencisiyim ulusal vize icin randevu aldim Mayisin 24une verdiler ama stajim Haziran 10 da basliyor benzeri deneyimi olan varsa bilgilendirebilir mi ? Randevu ile staj surem arasinda 18 gun var sizce o sirada vizem gelir mi ? ulusalda galiba biraz uzun oluyormus vizenin gelmesi. Ucak biletlerini gidecegimiz tarihe biraz yakin almak zorunda kalabiliriz ogrenci indirimi uygulayan yerler var mi ? simdiden tesekkurler

uurrccnn

Mesaj gönderen uurrccnn » Pzr May 01, 2016 8:58 pm

Yaklasik bir ay once kadar arkadasim erasmus icin ankaradan basvurdu. Babasini garantor gosterdi. Bu sekilde 4-5 gune geldi. Internette birini gordum dil okulu icin basvurmus 22 gune gelmis. Ayrica bu cumada ben dil okulu + master icin basvurdum. Bu hafta ici mulakata cagirabiliriz dedi. Cagirmazsak da 3-4 haftaya cikar dedi. (Mulakat mevzusu dil okulum 2 mayis pazartesi yani yarin baslayacak cok gec kalmamam icin sanirim belgelerimi almanya yabancilar polisine gondermeden halledecekler bence tabi cagirirlarsa:)) bakalim gelismeleri bildiririm

sdtaksun

Mesaj gönderen sdtaksun » Sal May 03, 2016 9:35 pm

[quote]uurrccnn tarafindan yazilan metin:

Yaklasik bir ay once kadar arkadasim erasmus icin ankaradan basvurdu. Babasini garantor gosterdi. Bu sekilde 4-5 gune geldi. Internette birini gordum dil okulu icin basvurmus 22 gune gelmis. Ayrica bu cumada ben dil okulu + master icin basvurdum. Bu hafta ici mulakata cagirabiliriz dedi. Cagirmazsak da 3-4 haftaya cikar dedi. (Mulakat mevzusu dil okulum 2 mayis pazartesi yani yarin baslayacak cok gec kalmamam icin sanirim belgelerimi almanya yabancilar polisine gondermeden halledecekler bence tabi cagirirlarsa:)) bakalim gelismeleri bildiririm[/quote]

tesekkur ederim bende garantor olarak babami gosterdim ama aylik 200euro gonderecegine dair. senin arkadasin nasil yapti bahseder misin?

uurrccnn

Mesaj gönderen uurrccnn » Çrş May 04, 2016 8:29 pm

Acikcasi soylediklerim haricinde baska bir bilgim yok.

nett

Mesaj gönderen nett » Cum May 06, 2016 10:05 am

Yogun sezon olup olmamasina gore degisiyor; benim randevum 31.08deydi bayram haftasina rastlamisti, vize 22.09\'da cikti.