Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Oturum kimligini kaybetmek

Turk ve Alman devlet daireleri: Turk Konsoloslugu'ndaki islemler, yabancilar dairesi, saglik sigortasi, isci vizesi, askerlik, ehliyet...
EKYlmaz
Mesajlar: 89
Kayıt: Sal Nis 14, 2015 7:59 pm
Konum: Hildesheim

Oturum kimligini kaybetmek

Mesaj gönderen EKYlmaz » Cmt Nis 09, 2016 10:08 pm

Merhaba arkadaslar,
Ne yazik ki 9 Nisan\'da Brocken dan Ilnesbug a yururken cuzdanim ile beraber Oturum kartimi da kaybettim. Cuzdanimi kaybettigimde hemen Turist bilgilendirme burosuna gittim ama buro kapaliydi sonra bir kac kisiye polis merkezinin yerini sordum ama bana Ilnesburg\'da polis merkezinin olmadigini soylediler mecburen Braunschweig\'a geri dondum. Yarin pasaportum ve belgelerim ile birlikte Braunschweig\'ta ki poliz merkezine gitmek olacak. Bu konu hakkinda bilgisi olan var sa bana yardim edebilir mi? ne yapa bilirim kimligimi tekrardan nasi cikara bilirim vs. Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler.

Kullanıcı avatarı
welly275
Mesajlar: 2734
Kayıt: Pzr Ağu 15, 2010 2:59 pm

Oturum kimligini kaybetmek

Mesaj gönderen welly275 » Pzr Nis 10, 2016 1:56 am

sorun yok oturumun hala var ama elinde belgen yok. kayip durumunda munih yabancilar subesi tekrar duzenleme icin 60€ aliyo. orda da ayni olsa gerek.

polise gitsen de gitmesen de yabancilar subesine bildirmen gerek. eger elektronik kimlik ozelligi aciksa hotline var, arayip kitlettirebilirsin.

EKYlmaz
Mesajlar: 89
Kayıt: Sal Nis 14, 2015 7:59 pm
Konum: Hildesheim

Oturum kimligini kaybetmek

Mesaj gönderen EKYlmaz » Pzr Nis 10, 2016 10:53 am

Cok tesekkur ederim kardesim icimi rahatlattin.

ysFF
Mesajlar: 307
Kayıt: Çrş Eyl 24, 2014 4:29 pm
Konum: Düsseldorf
İletişim:

Oturum kimligini kaybetmek

Mesaj gönderen ysFF » Pzr Nis 10, 2016 1:05 pm

[quote]EKYlmaz tarafindan yazilan metin:

Merhaba arkadaslar,
Ne yazik ki 9 Nisan\'da Brocken dan Ilnesbug a yururken cuzdanim ile beraber Oturum kartimi da kaybettim. Cuzdanimi kaybettigimde hemen Turist bilgilendirme burosuna gittim ama buro kapaliydi sonra bir kac kisiye polis merkezinin yerini sordum ama bana Ilnesburg\'da polis merkezinin olmadigini soylediler mecburen Braunschweig\'a geri dondum. Yarin pasaportum ve belgelerim ile birlikte Braunschweig\'ta ki poliz merkezine gitmek olacak. Bu konu hakkinda bilgisi olan var sa bana yardim edebilir mi? ne yapa bilirim kimligimi tekrardan nasi cikara bilirim vs. Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler.[/quote]

eAT’mi caldirirsam veya kaybedersem, elektronik fonksiyonlari nasil kapattirabilirim?
Cevrimici kimlik fonksiyonu 116 116 telefon hattini arayarak iptal ettirilebilir. Almanya
dahilinde bu iptal ettirme hatti sabit ve cep telefonu hatlarindan ucretsiz aranabilir. Bu hat
yurt disindan ulke kodu ile +49 116 116 altinda ucretli olarak aranabilir. Ek guvenlik olarak iptal ettirme hatti +49 (0)30 40 50 40 50 uzerinden aranabilir. Bunun icin size soyisminiz, dogum tarihiniz ve kilit sifreniz sorulacaktir. Bu sayede sizden baska kimse sizin eAT’nizi kapattiramaz. Bu durumda ayrica sizin bagli oldugunuz yetkili Yabancilar Dairesine de eAT’nizi kaybettiginizi bildirmelisiniz. Alternatif olarak, dogrudan da bagli oldugunuz yetkili Yabancilar Dairesine basvurabilir ve eAT’nizin kayboldugunu bildirebilirsiniz.
eAT’mi kaybedersem, imza fonksiyonuna ne olur?
Kayboldugunu derhal imza sunucunuza bildirmelisiniz ve imza fonksiyonunu kapattirmalisiniz. Bu islem, dokumani kaybettiginizi Yabancilar Dairesine bildirdiginizde otomatik olarak gerceklesmez. Bunun haricinde ayrica derhal imza sunucunuza bildirmelisiniz.

Cevapla