Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Almanya\'da Maaslar

Gunluk yasam, masraflar, yurtlar, yemekler... Hepsi burada...
mcengizhanozmen
Mesajlar: 18
Kayıt: Sal Tem 07, 2015 1:58 am

Almanya\'da Maaslar

Mesaj gönderen mcengizhanozmen » Sal Mar 15, 2016 11:28 pm

Merhabalar,

Ben bu sene ekim ayinda muhtemelen Berlin Teknik Universitesi\'nde Elektrotechnik bolumunde master programina baslayacagim. Daha once staj yaptigim Dai-Labor isimli yapay zeka arastirma kurumu da mastera basladigimda master yapan muhendis olarak is verebileceklerini soylediler.

Sizlere sorum bu sekilde calisanlar varsa veya bilgisi olanlar varsa boyle bir kurulusta calisanlar ne kadar ucret aliyor? Bunun bir alt siniri vs. var midir? Daha simdiden kuruma sormak istemedim, ama maddi durumumu ayarlamak icin de asagi yukari bir bilgim olsun istiyorum. Bilgisi veya tahmini olanlar paylasirsa cok sevinirim.

Simdiden tesekkur ederim...

pardon
Mesajlar: 778
Kayıt: Cum Nis 15, 2011 10:10 pm

Almanya\'da Maaslar

Mesaj gönderen pardon » Çrş Mar 16, 2016 12:28 am

Werkstudent kategorisinde calisacagini tahmin ediyorum. Bu kategoride Berlin\'de baslangicta 10-12 euro saatlik ucret veriliyor benim gordugum, duydugum ve internette okudugum kadariyla. Tabi sektore ve sirkete gore biraz degisiklik gosterebilir. Ayrica sen orada onceden staj yaptiysan ve senden memnun kaldiysalar biraz daha fazla alabilirsin.

Cevapla