Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

KIT Basvuru Durumu

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
limonlubahce
Mesajlar: 68
Kayıt: Çrş Oca 29, 2014 4:29 pm

KIT Basvuru Durumu

Mesaj gönderen limonlubahce » Pzt Oca 18, 2016 3:33 pm

Arkadaslar merhaba. Ben gecen hafta KIT\'e basvuru belgelerimi gonderdim ve bana international office\'den mail geldi belgelerimi aldiklarina dair. Iki master programina basvurmustum. Ikiside ayni departmanda farkli alanlar. Internetten basvuru durumumla ilgili kontrol yaparken gonderdigim iki basvurudan biri submitted (yani basvuru belgemi okula gondermeden onceki durumda, online olarak ilk basvuru yaptigim zamanki gibi) digeri ise checked faculty yaziyor yani karar verilecek durumda. Bu belgelerin ikisi de ayni ofise gittigine gore durumlari neden farkli? Acaba birkac gun beklemeli miyim yoksa hemen mail mi atmaliyim? Bilgisi olan var mi? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

scol91
Mesajlar: 100
Kayıt: Prş Ara 24, 2015 6:03 pm

KIT Basvuru Durumu

Mesaj gönderen scol91 » Pzt Oca 18, 2016 6:08 pm

dostum bende KIT basvurdum. Ben sadece 1 alanda basvuru yaptim. bende de submitted ve checked faculty var. Yani her adimda yeni durum ekleniyor.

limonlubahce
Mesajlar: 68
Kayıt: Çrş Oca 29, 2014 4:29 pm

KIT Basvuru Durumu

Mesaj gönderen limonlubahce » Pzt Oca 18, 2016 11:03 pm

Ayni paketin icinde farkli dosyalarda gonderilen basvurularin durumlarinin farkli olmasi can sikici bir durum. Yarin mail atacagim international office\'e.

Cevapla