Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize randevu tarihi hakkinda

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Ethem
Mesajlar: 64
Kayıt: Pzr Nis 12, 2015 1:52 pm

Vize randevu tarihi hakkinda

Mesaj gönderen Ethem » Prş Kas 19, 2015 4:52 pm

Kolay gelsin.

Belgelerin cogunu halletmis bulunmaktayim geriye sadece pasaportumu yeniletmek ve dil kursu kayit belgesinin gelmesi kaldi. Suan dil kursunun baslangic tarihi belli degil fakat, ben randevu aldigim tarih ile dil kursu tarihinin arasinda az bir zaman farki olacagindan korkuyorum. Sonucta vizenin sonucu ne zaman belli olur tam bir bilgi yok.

Acaba randevu alan arkadaslar, aradiginiz tarihten ortalama ne kadar sure sonrasina randevuyu verdiler, bilgi verebilirler mi? Acikcasi biraz kafam karismis durumda. Randevu tarihi atiyorum araligin 12\'si dil kursunun baslangic tarihi araligin 30\'u o aradaki zaman zarfinda vizenin sonuclanmasi biraz zor gibi gorunuyor. Nasil hareket etmem gerekli, beynim baya yanmis durumda.
...

Kullanıcı avatarı
Alpertaskin
Mesajlar: 186
Kayıt: Pzt Şub 02, 2015 8:58 pm
Konum: TÜRKİYE-KIRŞEHİR

Vize randevu tarihi hakkinda

Mesaj gönderen Alpertaskin » Prş Kas 19, 2015 6:20 pm

vize randevu tarihi konsolosluktan konsolosluga degisir. Ankara su an 4,5 gun sonrasina veriyor bu da yogunluga gore degisir. Randevu tarihinide ben kasim 17 ye almistim dil kursum ocak 6 da basliyor. Vizesi 15 gunde gelenler var ama bu istisna en az 1 ay olarak hesaplamalisin o zamana gelmezsede dil kursunu bir sonraki kura aldirirsin.
Hayallerinin pesinden kos. Bir gun mutlaka yorulacaklardir...
Maschinenbau

Ethem
Mesajlar: 64
Kayıt: Pzr Nis 12, 2015 1:52 pm

Vize randevu tarihi hakkinda

Mesaj gönderen Ethem » Cum Kas 20, 2015 11:00 pm

[quote]Alpertaskin tarafindan yazilan metin:

vize randevu tarihi konsolosluktan konsolosluga degisir. Ankara su an 4,5 gun sonrasina veriyor bu da yogunluga gore degisir. Randevu tarihinide ben kasim 17 ye almistim dil kursum ocak 6 da basliyor. Vizesi 15 gunde gelenler var ama bu istisna en az 1 ay olarak hesaplamalisin o zamana gelmezsede dil kursunu bir sonraki kura aldirirsin.[/quote]

Dil kursunu bir sonraki kura aldirabiliyorsak eger sorun olmaz o halde. Benim de ocagin ilk haftasi basliyor dil kursu, onumuzdeki 10 gun icinde randevuyu alsam iyi olur sanirim. Ankara\'dan alacagim ben de randevuyu, umarim dedigin sekilde 4-5 gun sonrasina verirler randevuyu da, vizenin cikmasi icin arada bir zaman olur. Cevabiniz icin tekrardan tesekkurler :) Cok yardimci oldunuz.
...

Cevapla