Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Isbankasi Bloke Hesap

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
melmel
Mesajlar: 115
Kayıt: Cum Eki 09, 2015 1:35 pm

Isbankasi Bloke Hesap

Mesaj gönderen melmel » Çrş Kas 18, 2015 2:01 pm

Merhaba arkadaslar,

Son zamanlarda pek cok problem ile karsilastim. 26 Ekimde bloke hesap acmak icin randevum vardi. Belgeyi imzalayip Almanya\'ya yolladim. UPS dosyalarimi yanlis adrese teslim etti vesaire derken bir anda farkettim ki islem bir ay surecek. Dun IsBankasinin sitesinden formlari alip konsolosluga gittim, tekrar ucret almadilar herhalde halime aciyip.

Bugun formlar Isbankasinin eline gecti 09:50 gibi ve su an haber verdiler hesabimin acildigini. :)

Deutsche Bank\'in eline dosyalarim gecen hafta ulasti ve dun aksam mail attilar "Pasaport fotokopinizi bulamadik icinde (ki icinde vardi) tekrar adresimize yollayin, konsolosluktan onaya gerek yok" bende dedim ee gerek yoksa PDF olarak atabilir miyim diye kabul etmediler neden bilmiyorum.

Kisacasi eger bloke hesap actirmak istiyorsaniz Isbankasi gercekten hem cok hizli hem de cok yardimci. Konsoloslukta calisan da dedi kendisi Isbankasini oneriyoruz cunku Deutsche Bank Turk ogrencileri cok bosluyor diye.

Kullanıcı avatarı
Alpertaskin
Mesajlar: 186
Kayıt: Pzt Şub 02, 2015 8:58 pm
Konum: TÜRKİYE-KIRŞEHİR

Isbankasi Bloke Hesap

Mesaj gönderen Alpertaskin » Çrş Kas 18, 2015 4:02 pm

Bence boslamakla pek alakasi yok islemleri son ana birakmazsan veya kargo da falan bir sikinti olmazsa sorun olmuyor. Ben okul kabulune baslar baslamaz deutsche bank a belgeleri gonderdim. Imzalamadan gondermisim bu yuzden 1 ay surdu hesabin acilmasi. Daha sonra kabul gelince DB daki hesabima parayi yatirdim ve 2 is gunu sonra onay geldi. Is bankasi daha hizli olabilir bu konuda dedigin gibi sonucta Turkiye de.
Hayallerinin pesinden kos. Bir gun mutlaka yorulacaklardir...
Maschinenbau

melmel
Mesajlar: 115
Kayıt: Cum Eki 09, 2015 1:35 pm

Isbankasi Bloke Hesap

Mesaj gönderen melmel » Prş Kas 19, 2015 3:21 pm

Banka Almanya\'da, isleri Turkiye\'den halledemiyorsunuz maalesef. Dosyalari Almanya Genel Merkezlige yollamaniz gerekiyor, islem DeutscheBank ile ayni. Deutsche Bank bir ay surerken Is Bankasi 1 gun surdu.

Sue
Mesajlar: 32
Kayıt: Cmt Nis 18, 2015 1:55 pm

Isbankasi Bloke Hesap

Mesaj gönderen Sue » Prş Kas 19, 2015 11:24 pm

Alpertaskin arkadasima katiliyorum.. Belgelerde hata yoksa imza eksikligi vs. Ellerine ulastigi anda isleme aliyorlar. Ve yogunluga gore 7-10 gun arasinda hesap aciliyor. Diger hesap acacak arkadaslari yanlis yonlendirmeyi engellemek icin bilgilendiriyorum. Ben evraklari Hamburg yerine Leipzig genel merkeze yollamama ragmen 7 is gununde acildi hesabim. Merkezleri bir kac defa degistiginden bu durumu yasadim ama hemen gereken yere yonlendirmisler.
Yani bir boslama soz konusu olmadi.. Is bankasinda kisa surmesi de basvuru yogunlugunun az olmasindan kaynaklaniyor olmali.. Cok acele bir durumda tercih edilmesi tabiki cok mantikli olur. Halletmenize sevindim.

melmel
Mesajlar: 115
Kayıt: Cum Eki 09, 2015 1:35 pm

Isbankasi Bloke Hesap

Mesaj gönderen melmel » Cum Kas 20, 2015 12:19 pm

Sanirim herkese random denk geliyor, bir arkadasima 30 gunde sadece bir kere mail atmislar. Bana dosya ellerine gectikten bir hafta sonra, icinde pasaport fotokopim olmama ragmen tekrardan istediler. Bazilarini 10 gunde halletmisler.

Isbankasinin 1 saat icinde acmasina sasirdim, dosyalar ellerine gecti 09:50\'de ve bir saat sonra bana mail geldi isleminiz tamamlanmistir parayi yatirabilirsiniz diye.

Cevapla