Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

ingilizce psikoloji yuksek lisans

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
cocoishere
Mesajlar: 2
Kayıt: Cum Eki 16, 2015 7:24 pm

ingilizce psikoloji yuksek lisans

Mesaj gönderen cocoishere » Cum Eki 16, 2015 7:38 pm

merhaba,

Ingilizce psikoloji YA DA klinik psikoloji yuksek lisans programi aramaktayim. daad.com\'dan arastirdim, 1 tane haricinde ingilizce psikoloji masteri bulamadim. o da su:

https://www.daad.de/deutschland/studien ... splay=list

bu tr\'deki psikoloji yuksek lisansiyla ayni sey demek mi? anlayamadim bir turlu. bunun haricinde benim gozden kacirmis olabilecegim bir universite oneriniz varsa (psikoloji ya da klinik psikoloji alaninda ingilizce egitim veren) cok memnun olurum. tesekkurler.

meandmrjones
Mesajlar: 15
Kayıt: Cmt Ağu 29, 2015 3:55 pm

ingilizce psikoloji yuksek lisans

Mesaj gönderen meandmrjones » Cum Eki 16, 2015 10:16 pm

bu program klinik psikoloji degil, ogrenme psikolojisi gibi bir sey (learning science). genelde ingilizce olarak cognitive science veya neuroscience gibi programlar var ama klinik psikoloji fazla yok. sanirim daha cok uygulamaya dayali oldugundan sadece almanca veriliyor. ingilizce olarak bunu buldum bir tek: http://www.masterstudies.com/M.Sc.-Clin ... rmany/MSH/ bence aramaya devam et, belki baska okullar da vardir.

cocoishere
Mesajlar: 2
Kayıt: Cum Eki 16, 2015 7:24 pm

ingilizce psikoloji yuksek lisans

Mesaj gönderen cocoishere » Cum Eki 16, 2015 10:20 pm

[quote]meandmrjones tarafindan yazilan metin:

bu program klinik psikoloji degil, ogrenme psikolojisi gibi bir sey (learning science). genelde ingilizce olarak cognitive science veya neuroscience gibi programlar var ama klinik psikoloji fazla yok. sanirim daha cok uygulamaya dayali oldugundan sadece almanca veriliyor. ingilizce olarak bunu buldum bir tek: http://www.masterstudies.com/M.Sc.-Clin ... rmany/MSH/ bence aramaya devam et, belki baska okullar da vardir.[/quote]

Cok tesekkur ederim. Evet, bu konuda ingilizce pek sansimiz yok almanyada maalesef.

Cevapla