Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

master ve intern

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
yacagri
Mesajlar: 19
Kayıt: Cmt Haz 27, 2015 2:28 am

master ve intern

Mesaj gönderen yacagri » Çrş Eyl 30, 2015 5:40 pm

Merhabalar,
Endustri muhendisliginden mezun olacagim ve Almanya\'da master yapmayi dusunuyorum.Fakat asil istedigim;master ve bir sirkette part time muhendis olarak calismak.Bu mumkundur elbette ama sizce ne kadar mumkun?
Bunu yapabilmek icin hangi master bolumune yonelmem daha mantikli olur?(Lojistik,Tedarik Zinciri,Proje Yonetimi gibi bolumler dusunuyorum)...Universiteler biraz daha zor geliyor bana o yuzden fh ariyorum.Fh onerilerine acigim.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39305
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

master ve intern

Mesaj gönderen Physiker » Prş Eki 01, 2015 10:48 am

Tabiki mumkun. Ingilizcen de iyiyse sansin daha cok artar. Ama almancayi da cok iyi ogrenmen gerekiyor. Tedarik zinciri nedir tam bilmiyorum isin acigi=) ama digerlerinde is olanaklari oldukca fazla, bilhassa projektmanagement alaninda.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

yacagri
Mesajlar: 19
Kayıt: Cmt Haz 27, 2015 2:28 am

master ve intern

Mesaj gönderen yacagri » Prş Eki 01, 2015 9:41 pm

Cevap icin sagolun.Peki hangi bolgeleri tercih edebilirim is imkani olarak neresi iyi bu alanlarda ozellikle?Ve fh onerileriniz var midir acaba?(cok kaliteli olmasina gerek yok hatta olmasin mumkunse:) )
Tedarik zinciri yonetimi supply chain management hocam logistikle arasinda pek fark yok sanirim biraz daha kapsamli haliymis.Projekt management icin de iyi arastirmak lazim bi kac yerde mimarlik insaat fakultelerinde master olarak gordum.Benim istedigim genel olani tabi varsa arastirdim ama pek anlayamadim bu bolumu sadece is ilanlarinda cok arandigi icin aklimda acikcasi :)

Cevapla