Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Bloke Hesap Olmadigindan Vizem Reddedildi (Dil Kursu Vizesi)

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
rozva
Mesajlar: 97
Kayıt: Pzt Haz 29, 2015 12:01 pm

Bloke Hesap Olmadigindan Vizem Reddedildi (Dil Kursu Vizesi)

Mesaj gönderen rozva » Pzr Eyl 13, 2015 6:42 pm

Merhaba arkadaslar. 7 Eylul tarihinde dil kursu vizesine basvuru yapmistim ve bu basvuru esnasinda gorevli kadin belgeleri yeterli bulmus, fakat garantor veya bloke hesabiniz neden yok diye sormustu. Ben de 26 nolu bilgi notunda mal varligini kanitlayan belgeler arasinda maas bordrolari, hesap ekstreleri vs. yazdigini, tamamen bu kagitta yazilanlara riayet ettigimden dolayi da bloke hesap actirmadigimi soyledim. Fakat gorevli kadin, bloke hesap veya garantorun kesinlikle sart oldugunu ve bir hafta icinde vizenin kabul sureci hakkinda bilgilendirilecegimi soyledi. Sonuc itibariyle dun sabah vizemin reddedildigine dair posta aldim.

Kagitta ise ret sebebi "Almanya\'da kalacaginiz sure boyunca finansmaninizi nasil saglayacaginiza dair Bloke Hesap veya Garantor belgesi ibraz etmediginiz icin vize basvurunuz yasalar cercevesinde reddedilmistir" olarak belirtilmis. Bu sebeple bu hafta icerisinde bloke hesap acacagim.

Bu noktada, sizce ben en bastan vize randevusu mu almaliyim, yoksa eksik olan bu belgeyi buyukelcilige mi yollamaliyim? Bu durumda itiraz dilekcesi gerekir mi? Yardimci olursaniz cok minnettar olurum.

Saygilarimla.

Kullanıcı avatarı
Informatiker
Mesajlar: 474
Kayıt: Çrş Ağu 20, 2014 9:14 pm
Konum: Göttingen

Bloke Hesap Olmadigindan Vizem Reddedildi (Dil Kursu Vizesi)

Mesaj gönderen Informatiker » Pzr Eyl 13, 2015 7:12 pm

Itiraz edip eksik evrak olarak sunun bence.
Georg-August Universität
Angewandte Informatik

Cevapla