Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

universite kabul belgesi

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
tornekalo
Mesajlar: 51
Kayıt: Prş Eyl 25, 2014 4:20 am

universite kabul belgesi

Mesaj gönderen tornekalo » Çrş Eyl 09, 2015 12:26 am

duisburg essen universitesinden kabul belgesi aldim.ogrenci vizesine basvurdum ve 11 temmuzdan beri Almanyanin kiel sehrindeyim, 1 ay oldu dil kursuna gidiyorum. fakat ben halen duisburg universitesiyle kontak kurmadim kayit da yapmadim. cunku dil kursumdan sonra kielde bulunan universiteye basvuru yapip burada okumak istiyorum.. acaba kabul belgesini aldigim duisburg essen universitesine bu durumu anlatmalimiyim? ne yapmaliyim sizce ileride karsima bir sorun cikmasin..
yasamak direnmektir.

ayhanozturk411
Mesajlar: 65
Kayıt: Pzr Ara 29, 2013 10:23 pm

universite kabul belgesi

Mesaj gönderen ayhanozturk411 » Çrş Eyl 09, 2015 1:15 am

Onemli olan nereden kabul belgesi aldigin degil dil kursu suresince dili iyi ogrenmen ve gerekli dil sinavini gectikten sonra Bewerbung unu o uniye gerekli evraklarla gondermen ,yani aldigin kabul sadece senin vize surecini hizlandirmistir , sana tavsiyem dili iyi ogren ve DSH ya da TestDaf sinivi gec bewerbung u yolla zaten uniden kabul almama ihtimalin cok zayif tabi uni okuyabilmek icin gerekli sartlari tasiyorsan (demek istedigim direk uniye baslayabiliyor musun yoksa Studienkolleg yapman sart mi bunlari iyi arastir)

tornekalo
Mesajlar: 51
Kayıt: Prş Eyl 25, 2014 4:20 am

universite kabul belgesi

Mesaj gönderen tornekalo » Cmt Eyl 12, 2015 6:03 pm

tam olarak sorumun cevabini alamadim. fakat farkli konulardaki bu onerileriniz icin tesekkur ederim..
yasamak direnmektir.

HerrZerro
Mesajlar: 34
Kayıt: Sal Ağu 18, 2015 1:21 pm

universite kabul belgesi

Mesaj gönderen HerrZerro » Cmt Eyl 12, 2015 11:36 pm

Basvuru yaparken hic almanca bilmediginizi ve almanyada bulundugunuzu belirttiniz mi?

ececana
Mesajlar: 4
Kayıt: Prş Ağu 20, 2015 12:08 am

universite kabul belgesi

Mesaj gönderen ececana » Pzr Eyl 13, 2015 2:51 am

Merhaba, eger kabul belgesi alip, belirlenen kayit tarihleri arasinda kayit yaptirmaz iseniz o universitenin ogrencisi olarak gozukmezsiniz. Siz kayit icin bir adim atmadan, istenilen belgeleri gondermeden ya da harc ucretini yatirmadan o universitenin ogrencisi olmazsiniz. Dil kursunuzdan sonra sertifikaniz ve Kiel\'deki universitenin istedigi diger basvuru evraklariyla beraber sorunsuzca universiteye basvurabilirsiniz. Sadece okumak istediginiz universite ve bolumun kosullarini sagladiginizdan emin olun ki sonra acikta kalmayin. duisburg essen universitesinin uluslararasi ofisine ya da basvurdugunuz bolumune bir mail atip kabulunuz icin cok tesekkur ederim ama ne yazik ki (istege bagli neden belirtebilirsiniz) egitimime universitenizde devam edemeyecegim gibi bir yazi yazarsaniz, hem onlari evrak isinden kurtarirsiniz hem de sizin kafaniz rahat olur. Eyaletten eyalete basvuru-kabul-kayir sureci degisiklik gosterebilecegi icin kisa bir mail ile duisburg essen universitesine durumu aciklamanizda yarar var.

Cevapla