Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize sonucunu ne sekilde bildiriyorlar?

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
tehama
Mesajlar: 26
Kayıt: Çrş Haz 17, 2015 3:55 pm

Vize sonucunu ne sekilde bildiriyorlar?

Mesaj gönderen tehama » Prş Eyl 03, 2015 12:12 pm

Ben haftaya tatile cikmayi dusunuyordum fakat vize gorusmem dun gerceklestirildi. Pasaport kac gunde gelir ve vize cikinca ya da red gelince postayla mi maille mi ya da telefonla mi bildiriyorlar bilmedigim icin tatilimi iptal edip etmeme konusunda kara kara dusunuyorum. Bu surecte evde durup postayi beklemeli miyim?

Kullanıcı avatarı
eren_f2007
Mesajlar: 2932
Kayıt: Sal Tem 13, 2010 3:22 pm

Vize sonucunu ne sekilde bildiriyorlar?

Mesaj gönderen eren_f2007 » Prş Eyl 03, 2015 3:08 pm

Bence git tatile , normal sartlarda eger 3 haftadan once gelirse red olur muhtemelen. Kargi sirketinden mesaj aliyorsun , bir gun onceden. ( en azindan bizim zamanimizda oyleydi)

mustifiz
Mesajlar: 174
Kayıt: Cmt Ağu 31, 2013 12:35 pm

Vize sonucunu ne sekilde bildiriyorlar?

Mesaj gönderen mustifiz » Cmt Eyl 05, 2015 12:59 pm

[quote]pemirut tarafindan yazilan metin:

Ben haftaya tatile cikmayi dusunuyordum fakat vize gorusmem dun gerceklestirildi. Pasaport kac gunde gelir ve vize cikinca ya da red gelince postayla mi maille mi ya da telefonla mi bildiriyorlar bilmedigim icin tatilimi iptal edip etmeme konusunda kara kara dusunuyorum. Benim vize durumlari Karisik oldugu icin (Avusturya Viyana teknik\'ten red almistim.) erkenden red de gelebilir. Bu surecte evde durup postayi beklemeli miyim?[/quote]vize gorusmesi nasil gecti neler soruyorlar biraz bilgi verebilir misiniz.

tehama
Mesajlar: 26
Kayıt: Çrş Haz 17, 2015 3:55 pm

Vize sonucunu ne sekilde bildiriyorlar?

Mesaj gönderen tehama » Cmt Eyl 05, 2015 2:29 pm

[quote]mustifiz tarafindan yazilan metin:

[quote]pemirut tarafindan yazilan metin:

Ben haftaya tatile cikmayi dusunuyordum fakat vize gorusmem dun gerceklestirildi. Pasaport kac gunde gelir ve vize cikinca ya da red gelince postayla mi maille mi ya da telefonla mi bildiriyorlar bilmedigim icin tatilimi iptal edip etmeme konusunda kara kara dusunuyorum. Benim vize durumlari Karisik oldugu icin (Avusturya Viyana teknik\'ten red almistim.) erkenden red de gelebilir. Bu surecte evde durup postayi beklemeli miyim?[/quote]vize gorusmesi nasil gecti neler soruyorlar biraz bilgi verebilir misiniz.[/quote]

Benim gorusmem cok iyi gecti. Almancan ne seviyede diye sordu. B1 dedim. Nerede ogrendin dedi. Okulda dedim. Onun disinda nerede kalacaksin dedi doldurdugum formda yaziyor kursa bagli bir yurt dedim, forma bakti "ha tamam" dedi. Hatta cantan guzelmis dedi. Ben de tesekkur ettim. Ikimiz de gorusme boyunca guler yuzluyduk. Gulumseyerek mimarlik mi okuyacaksin dedi evet dedim. Munih teknikte mi dedi evet dedim. Kagitlara baktikca boyle Seyler sordu cogunu sonradan kagitlardan gordukce he tamam, tamam evet gibi Seyler soyledi. Sonra yine gulumseyerek iyi gunler tesekkurler turunde bir muhabbet oldu ve gorusmem bitti. Genel olarak kiz da ben de gulumsuyorduk oldukca pozitif bir sorguydu.

Cevapla