Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

bloke hesap sorunu

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
kemal06
Mesajlar: 15
Kayıt: Prş Tem 09, 2015 10:07 am

bloke hesap sorunu

Mesaj gönderen kemal06 » Cmt Eyl 05, 2015 11:29 am

bloke hesap icin konsolosluktan evraklarimi onaylattim ve gonderdim. sonra bana bi mail attilar. su kisimlar eksik diye. konsoloslugun onayina gerek yoktur diye de eklemisler. neyse eksik kismi doldurup bi e-mail attim ama hic bi cevap yok. db.student@db.com bu adrese yollayamiyorum. iletisime gecebilecegim baska bir mail adresi var mi acaba ?

armudos
Mesajlar: 19
Kayıt: Cmt Şub 14, 2015 5:32 pm

bloke hesap sorunu

Mesaj gönderen armudos » Cmt Eyl 05, 2015 4:28 pm

[quote]kemal06 tarafindan yazilan metin:

bloke hesap icin konsolosluktan evraklarimi onaylattim ve gonderdim. sonra bana bi mail attilar. su kisimlar eksik diye. konsoloslugun onayina gerek yoktur diye de eklemisler. neyse eksik kismi doldurup bi e-mail attim ama hic bi cevap yok. db.student@db.com bu adrese yollayamiyorum. iletisime gecebilecegim baska bir mail adresi var mi acaba ?[/quote]

valla ayni sorunlari bende yasadim kardes bu deutsche bank resmen sinir hastasi yapacak bizleri yaklasik 40 gunden beri bununla ugrasiyorum.Madem evraklar icin konsolosluk onayi istemiyorlar o zaman niye onceden soylemiyorlar bunu...Arayacagimiz bir numara yok mail atiyorsun cevap vermiyorlar resmen yildirma politikasi...Evraklari mail attiysan olmaz bence tekrar doldurup gondermen gerekiyor.

Cevapla