Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Galatasaray Bochum da !!!

Sadece Almanya-Turkiye ile ilgili haberlere yer verilecektir.
der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen der Nordostwind » Cum Haz 19, 2009 1:48 pm

yolcu arkadasim :alkis:alkis:alkis:alkis
konustugun seylere katiliyorum yalniz forumda guncel olarak en buyuk besiktas yazilmis yaziktir yaww guncel olarak en buyuk takim sivasspor...
:P

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Cum Haz 19, 2009 2:03 pm

bence besiktas. 2 kupa birden aldi ve ligin ikinci yarisinda muthis cikis yapti. ama ligin srpriz takimi veya beklentilerin ustunde performas gosteren takimi sivas diyebiliz. gonullerin sampiyonu. ama ben bunu derken 10 yil sonra geriye bakildiginda sivas hatirlanmayacak ama besiktasin sampiyonlugu hatta 2 kupali sampiyonlugu akillarda kalacak. boylede dusunmek lazim.

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Physiker » Cum Haz 19, 2009 2:06 pm

[quote]yolcu54 tarafindan yazilan metin:
hadi bakalim busene avrupada insallah basarili olur iki takimda. zaten diger 3 takimdan umidim yok. besiktas 3. olsun grupta basaridir. grubu bile bilmiyorum ama goz var nizam var. direk yampiyonlar ligine katiliyorlar. para gelecek burda sorun yok, direk katilacak diye super bir firsatida ama daha yildiz sesi cikmiyor. o kadroya cok takviye lazim. trabzon desen daha teknikdirektor bulmadi. oda grulara kalsa basari. sivastan gene br mucize bekliyoruz. burda is yaparsa bizle siz yapariz. isizin kadro iyi ama lincholn kalirsa bak seneye gene problemler cikar. bizede 3-4 tane daha transfer lazim. baska turlu avrupada basari hayal[/quote]

belki bi fener - galatasaray uefa finali izleriz... yani ikisinin kadro olarak dinamo kiev veya schaktar donekts den farki ne ki ? eksikleri yok fazlalari var.. sadece iyi yonetilmediler.. bence gecen sene ikisinin de buyuk dususe ugramasinin sebebi kotu teknik yonetim yaninda Euro 2008 di.. bizim turk futbolcular ne yazik ki yogun tempoyu kaldiramiyorlar.. baksana fenerde kazim, ugur boral ve semih de ne bicim bi dusus oldu... gs de servet, sabri, emre gungor ve hakan balta ya sakattilar ya da cok formsuz.. zaten bu seneki ikinci derbi de hersey ortadaydi.. ikisi de dokuldu ve omrumdeki en berbat derbiyi izledik..

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Cum Haz 19, 2009 2:09 pm

haklisin gurkan. ama bence en buyuk etken dedigin gibi kotu yonetilme ve bununda basinda teknikdirektor zaaflari. iki takiminda teknikdirektorleri berbatti. sonucta hazin oldu iki takim icinde

Kullanıcı avatarı
Staatsmann
Mesajlar: 5027
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 10:27 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Staatsmann » Cmt Haz 20, 2009 2:42 am

Ne oluyor burada..!
Neden yoruyorsunuz tatli canlarinizi.?.

TEK GERCEK BESIKTAS...! :alkis:lol


Bitti...The End...! :alkis

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Physiker » Cmt Haz 20, 2009 8:00 pm

Bu arada bilet fiyatlarinin 6 euro gibi inanilmaz ucuz fiyatlardan baslayacagini ogrendik :D

bochum 1 hafta boyunca sari kirmiziya boyanacak..

bu arada fener gercekten avrupa da unlenmeye baslamis.. bugun yunan in birisi napti o fener taraftarlari basket macinda diye ellerini yukari kaldirip isyan ediyordu.. butun avrupadaki basketbol seyircileri olayi ogrenmis.. yine dunya ya rezil oldu fenevbahce

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Pzr Haz 21, 2009 3:03 am

sakura
senin benim mesajlari okuma zahmetinde bulunmadigin acik, kaldiki okuysan bile sunu ben soyledim. taraftarda gerginlik oluyor.benim demek istedigim o taskinliklar galatasarayda daha cok oluyor. basket macinda cok olaylar oldu haklisin. ama ya galatasary basketbolda iddiasi yok o. gene bu sene yari finale geldiler. yuzden bunun yapmayacaginin garantisi yok. ayrica yamis da olabilir ama takip etmedim galatasarayim basket maclarini.galatasarayin fenere yenildigi maclari izle.(sadece son 10 macina bak. hepsine bakarsan bir omrun yetmez. yani son 2-3 sezonun maclarina bakman yeterli.) ne olaylar cikmis anlarsin. ayrica fenerbahcenin basketboldaki son yillardaki basarisini sadece ulkere baglarsan o zaman bende sana sunu sorarim galatasarayin veya besiktasin sponsoru yokmu. yani neden saece sponsor degil. fenerbahce katildigi butun branslarda, altyapyia kadar zirveye oynayan ekipler kurdu. olimpiyatlara fenerbahceli oyoncular damgasini vurdu. ama bunlari takip edip etmedigini bilmiyorum. eger etmiyorsan ettigin yere kadar yorum yapmani tavsiye ederim.

fenerbahcenin ezik oldugunu nerden cikardin. demirorenin herdedigine inaniyorsan o zaman ligde saibe var dedi ve sampiyon oldu. o zman saibeyi kendi adina mi yaptirdi?
veya haftaya pafla cikacaz dedi ciktimi?bu ornekler boyle uzar gider.
aziz yildirimi arayan mehmet topuz. daha sonra klubu ile anlasan fenerbahce. araya besiktas giriyor, etik olmadan fiyati kendine dusurmek icin araya giriyor. bu bir duelloydu. kazanan tabiki aziz yildirim oldu. o gucunu gosterdi.
fenerbahce taraftari stadta oldukca iyi takimina destek oluyor. zaten fenerbahce stadindaki suanki goruntusu artan bilet fiyatlari. buda aziz yildirim tarafindan bilincli yapiliyor. taraftarin gruplara ayrilmamasi. kombine yonelmek ve stadlardaki sidddet ve kufurun onlenmesi. yoksa emin ol zaten doluluk orani ile birinci sirada olan turubunlerde bos yer kalmaz. ama stadtaki ugultu olsun destek olsun, pozisyonlara tepki olsun gayet yerinde

daumlu fenerbahce avrupada cok bir basaraisi yok. zaten ben soyledim. gakatasaray evrupada bizden ustun. ama daumlu fenerbahce sampiyonlar liginde oynamaya alisti. tecrube kazandi. puan barajini yukseltti(fenerin).hersene avrupada oynamya alisti.
ben avrupada su takim basarili olur bu takim basarili olur drken bu benim tahminim. on goru. olur yada olmaz. bunun tabiki kimse bilemez. ama ben inanmiyorum. ama transfer donemi uzun bir zaman gozuksede kaliteli futbolcular icin zaman cok dar. besiktas direk sampiyonlar ligine katilacak ve o lig hepimizin bildigi gibi cok zor.ben besiktasin 3.lugun basari olacagina inaniyorum hatta gruplari gormeden. tabi bu benim ongorum.
delbosque besiktasin kasasini mahkeme ile senin tabirinle bosaltti. o parayla buyuk takimlarin kasasi bosalmaz. ama sozkonusu galatasaray olunca supeliyim. futbolcularinin parasini veremeyen kluplere o para kasa bosaltmak gibi gelir. gelelim fenerbahce- aragones mevzzusuna aragonesin alacagi 3,5 milyon euro. bu para iyi para. fenerbahce baris yolu ile ayrilmak istiyor. en azindan parayi taksitlendirmek isitiyor. bunlar olmazsa tabi mecbur cikartir verir mahkemeye kalmadan. olursa olur olmazsa oyle kasasi felan bosalmaz. fenerbahcenin futbolculara odedigi para oldukca yuksek. o konuda rahat ol. para derdi yok klupte.

bulen uygun sivasi sivas yapanlarin basinda geliyor. onu yok saymak heralde senin gibi bazi on yargili kesimlerde var. o laf turkiyenin konumuna aykira olabilir ama orda sanildigi gibi her konuyu ulkemizde laiklige getiren dusunceler gibi degil daha yurekten oyanadigini ve isine konsantrasyonunu belirtmek istedi. kendiside acikladi bunu. ayrica herkesin buyuk beyenisini kazanan ve yilin en buyuk basarilarindan birini yakalayan(sampiyonlar ligine katilabilme sansina sahip 4 buyuklerden sonraki ilk takim) takimi taktir etmek lazim. ayrica gordu lailayi lafini siddetle kiniyorum. lailaha illah gormek ne demektir acaba. o cok degerli bir cumle muslumanlar icin ve konuyu cok farkli boyutlara getirmissin. senin yorumuna kadar dikkat et kimse futbol muhabbeti disina cikmamis. o yuzden lutfen sende girme ve inanc degerlerine saygili ol.
futbolda siddette mallesef ulke olarak avrupada mimliyiz. bunu kabul etmek lazim. mac oncesi cikan kavgalar mac esnasinda cikan kavgalar sonrasinda cikan kavgalar. ulkemize zarar veriyor. bunda hertakim gibi milli takim dahil, fenerbahceninde katkisi var. ama bu olaylarla daha cok aniliriz. taraftarlik duygusu ile fanatiklik veya holiganizm ic ice girmis durumda. klube destekten cok zara veren anlayis daha cok gider cunku bilincsiz bir toplumuz. maalesef boyle. mesela burda bile bu farkediliyor. konudan konuya atlaniyor ayni sekile futbolu yada sporu spor olarak gormuyoruz. bazen renkelere gore bazen sehre gore bazen milli duygularla hareket ediyoruz. sonuclarida ortada.

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Pzr Haz 21, 2009 3:04 am

bu arada gurkan ben bochuma yakin olsam gelirdim ama sansima baya uzak bir yerdeyim. canli canli gorme firsati olurdu.

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Pzr Haz 21, 2009 3:45 pm

maalesef fikirlerin bittigi icin, artik bilgi seviyenin sonuna geldigi icin yazacak birseyin yok ve olayi kisisellestirmissin. insanlarin dini degerlerine saygili olmak zorundasin bu kadar basit. bunu tabiki benden ogrenmiceksin.ama konuyu ilk sen cekmissin. takimlarin basarisindan bulent uygunun o lafina neden takiliyorsun. kaldiki takilsan bile bunu oyle kafana gore yazamazsin. saygili olmak zorundasin.
fnerbahce ulker sponsorlugunda tabiki buyuk katki sagladi, bunu bende ayni senin gibi diyorum. ama dedigim su sadece trek etken o degil. fenerbahce spor klubunun her dalada artan ekonomik kaynaklari. eger sadece sponsor olsa ayni basarilari besiktas ile galatasaray da gosterir. demekki sadece tek etken sponsor degil.
ayrica gerekli insan gereksiz insan gibi cumleler yazmissin. cok basit ve sig laflar bunlar. yani ocouk muhabbeti. ayrica senin benim yazdiklarima cevap vercen mi vermicen mi diye cok merak ediyoruim burda lutfen cevp yaz. o derin futbol biginden beni mahrum etme

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Physiker » Pzt Haz 22, 2009 2:42 am

gereksiz yere gerginlesmeyin beyler.. ama sakura sana bir ornek vereyim.. bizim ulkemizde yabanci futbolcular sahaya cikarken hac getirirler, dua ederler inanclarindan oturu ve hic yadirganmazken bizde futbolcularin sans getirmesi icin veya bi sakatlik yasamamasi icin inanclari geregi sahaya girerken dua etse yer yerinden oynuyor.. bu nasil bir anlayissizlik mantik almiyor..

yolcu feneri o kadar zengin gostermisin ki, bugun bakiyoruz carlos un parasi odenmemis diye adam gidecegim diye tutturmus.. medya biraz farkli boyutlara surukluyor olayi.. her takimin maddi problemleri vardir ama fener i o kadar maddi acidan super gosteriyorlar ki sanki bi chelsea veya barca gucunde.. ama alakasi yok =) .. kadroya bakinca da balon oldugu anlasiliyor.. 3 futbolcusu sakat olsa oynatacak adam bulamiyorlar.. getirdigi yabancilara bakin : maldanado, josicco , sampiyonlar liginin kendi kalesine en cok gol atan oyuncusu edu vs.. bi de gs nin yabancilarina bak aradaki farki anlarsin ;) linderoth da dahil olmak uzere gs formasini giyen butun yabanci oyuncularin adini ezbere biliyoruz ama fenerdeki yabancilardan alex ve carlos disindakileri gelmeden once adlarini duymusmuydun ?

buyuk takim gecmisiyle belli olur.. ve istatistiklere bakildiginda Galatasaray Turkiye nin gelmis gecmis , objektif bakildiginda tartismasiz en buyuk klubu..

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Pzt Haz 22, 2009 4:50 pm

phsiker soyledigin ilk paragrafa yuzde yuz katiliyorum. tuhaf anlayislarimiz var. inanilir gibi degil. bu yuzyilda konusulan gercekten inanilir gibi degil.
carlos olayini senden duydum. dogru da olabilir. ancak benim bildigim yeni esi brezilyada yasamak istiyormus. ya ben maddi durumu iyi dedim. o kadar toz pembe demedim. 3 ybuyukler icinde en iyi maddi olanaklara sahip dedim. ve 3-4 milyon euro para buyuk takimlar icin oyle kasa bosaltacak para olmadigini soyledim. fenerbahceye getirilen yabancilar son iki szondur berbat. oy uzden zaten iki yildir sampiyon olamiyor ve gecn yilki gibi berbat bir futbol var.ama bu yil baya transfer yapti simdiden. tahminime gore daha transferler gelecek. yabanci transferleride olur daha. birde fenere gelen yabancilari kimse tanimiyor diyorsun.ya fenerbahcenin yaptigi yabani transferler ses getiren transferler. her yil muhakak yildiz transferi oluyor. burda senin bir yanlisin var.

der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen der Nordostwind » Pzt Haz 22, 2009 7:10 pm

gurkanin ilk soylediklerine bende katiliyorum.. kendi ulkemizde futbolcu veya herhangi biri dini inancina gore bisey yaptiginda yer yerinden oynuyor... insanlar dinini yasamaktan korkar oldu nasil bir anlayistir bende anlayamadim..hadi hayirlisi

Serhan
Mesajlar: 835
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:20 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Serhan » Pzt Haz 22, 2009 8:51 pm

Gokhan Zan Galatasarayla Bugun 2 Yillik Sozlesme Imzaladi...
HAyirlisi bakalim...

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Physiker » Cum Tem 03, 2009 1:43 pm

Ve sonunda Galatasaray in da katilacagi Zayton Cup basliyor !!

Transferde Arjantin Milli Takim kalecisi Leo Franco, Afrikanin en iyi futbolcularindan sayilan Keita , Milli Takimimizin stoperi Gokhan Zan ve Bursaspordan Mustafa Sarp i alan Galatasaray turnuvanin ilk macinda 5 Temmuz da yerel saat ile 17 : 00 da Misir in Al Ahly takimiyla mucadele edecek..

8 Temmuz Carsamba saat 20 :00 da Fas in Casablanca takimiyla oynayacak olan Galatasaray, turnuvanin kapanisini 11 Temmuz Cumartesi saat 20 : 00 da Bayer Leverkusen e karsi oynayacagi macla kapatacak..

Almanya da yasayan arkadaslarimizin bu futbol solenini kacirmamasini tavsiye ederim..

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Cum Tem 03, 2009 4:28 pm

harbiden galatasaray iyi transferler yapiyor.
hadi hayirlsi bakalim

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Physiker » Cum Tem 03, 2009 5:38 pm

fener nerde kamp yapacak haberin yokmu yolcu ? daum duisburg lu genelde bu taraflara getirirdi feneri.. gelse de soyle fenerin maclarina da gitsek arada..

yorumcu
Mesajlar: 597
Kayıt: Cum Kas 07, 2008 6:45 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen yorumcu » Cum Tem 03, 2009 5:44 pm

vallaha bende bilmiyorum. bu taraflara gelmez. gelse bende izlerdim
sansa artik
bakarsin gelir

der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen der Nordostwind » Cum Tem 03, 2009 11:58 pm

ben geldim gs bochuma geldi... keske orda olsaydim yaww maclara giderdik:|:|

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Galatasaray Bochum da !!!

Mesaj gönderen Physiker » Çrş Tem 08, 2009 7:31 pm

bugun 2. mac oynaniyor.. fas temsilcisi ile.. bu tip rakiplere karsi genelde paf takimi agirlikli ciktiklari icin gitmiycem... ama asil mac cumartesi leverkusen e karsi ve buyuk ihtimal as oyuncular oynayacak.. hemde cumartesiye denk geliyo.. ordayim :D

Cevapla