Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
nurnberg erlangen universitesi
-
Arkadaslar erlangen uni sinde okuyan varmi ?kabul doneminde nasil bir yol izlediniz erlangen kabul verme konusunda nasil bir uni tavsiye edermisiniz.suan a1 im tip i erlangende okumak icin turkiyeden hangi seviye ile gitmeliyim tiptan kabul alabilirmiyim kesin suan lise 2 deyim yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim .....
- Informatiker
Su an kabulu mabulu bosver almancani gelistir. Onunde yaklasik 3 sene zaman var. Bu surecte c2 ye cok rahat gelirsin. Yazlari kursa falan git. Kabulu universiteyi kazandigin zaman dusunursun. Bunarada tiptan in kabul alamazsin verilmiyor cunku. Ama 3 sene icinde c2 sertifikasi alabilirsen Goethe institut den veya testdaf i gecersen. On kabule gerek kalmaz direkt kabul alip egitime baslayabilirsin. Ama Turkiyede de tip kazanman gerekiyor biliyorsun.
Georg-August Universität
Angewandte Informatik
Angewandte Informatik
-
Saolun tesekkur ederim yazlari zaten almanyaya gidiyorum 2 ay orada kursa baslayacagim artik erlangen den kabul alabilirmiyim ama c1 sertifikamla direk kabulden bahsediyorum.
Direk kabul icin dsh2 veya testdaf4 alman gerekiyor.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
[quote]nbgauslander1 tarafindan yazilan metin:
Arkadaslar erlangen uni sinde okuyan varmi ?kabul doneminde nasil bir yol izlediniz erlangen kabul verme konusunda nasil bir uni tavsiye edermisiniz.suan a1 im tip i erlangende okumak icin turkiyeden hangi seviye ile gitmeliyim tiptan kabul alabilirmiyim kesin suan lise 2 deyim yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim .....[/quote]
Yine de dene sansini ancak dsh\'yi gecsen bile kayit olman zor. Cunku Fau\'ya cok talep var. Artik kayitta neye gore bi siralama yapiyolarsa bi kac arkadasim ya 1-2 donem bekledi ya da gitti baska ulkelere tip okumak icin.
Arkadaslar erlangen uni sinde okuyan varmi ?kabul doneminde nasil bir yol izlediniz erlangen kabul verme konusunda nasil bir uni tavsiye edermisiniz.suan a1 im tip i erlangende okumak icin turkiyeden hangi seviye ile gitmeliyim tiptan kabul alabilirmiyim kesin suan lise 2 deyim yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim .....[/quote]
Yine de dene sansini ancak dsh\'yi gecsen bile kayit olman zor. Cunku Fau\'ya cok talep var. Artik kayitta neye gore bi siralama yapiyolarsa bi kac arkadasim ya 1-2 donem bekledi ya da gitti baska ulkelere tip okumak icin.
-
Saol ama niye boyle birsey yapiyorlar tipta cunki almanyada asiri derecede doktor acigi var cogu doktorda zaten ya hindistanli ya suriyeli neden boyle bir sistem yapiyorlar
Bu iki donem bekleme konusunuda acarmisin biraz abi nasil bir yol izledi arkadaslarin. Ayni sey muhendislik fakulteleri icindemi gecerli..??!!cevaplarsan tesekkur ederim
Bu iki donem bekleme konusunuda acarmisin biraz abi nasil bir yol izledi arkadaslarin. Ayni sey muhendislik fakulteleri icindemi gecerli..??!!cevaplarsan tesekkur ederim
Ya simdi doktorlukta dile, dine, milliyete bakilmaz. Hele ki Almanya\'da. Cok talep var cunku egitimi kaliteli. Birde Erlangen egitimde isim yapmis bi yer.
Inan izledikleri yolu bilmiyorum. Cunku benle alakasi olmayan bi bolum. Hic konusmadim da detayli.
Muhendislikte ise Fau\'Da boyle bisey yok.
En az 200 saat almanca evraginla Fau\'nun 3 aylik 650 euro olan dil kursuna kaydolur istedigin muhendislik bolumunden on kabul alirsin. Ardindan olan Dsh\'yi verdigin gibi on kabul aldigin semesterda egitime baslarsin
Inan izledikleri yolu bilmiyorum. Cunku benle alakasi olmayan bi bolum. Hic konusmadim da detayli.
En az 200 saat almanca evraginla Fau\'nun 3 aylik 650 euro olan dil kursuna kaydolur istedigin muhendislik bolumunden on kabul alirsin. Ardindan olan Dsh\'yi verdigin gibi on kabul aldigin semesterda egitime baslarsin
-
[quote]Anil_ tarafindan yazilan metin:
Ya simdi doktorlukta dile, dine, milliyete bakilmaz. Hele ki Almanya\'da. Cok talep var cunku egitimi kaliteli. Birde Erlangen egitimde isim yapmis bi yer.
En az 200 saat almanca evraginla Fau\'nun 3 aylik 650 euro olan dil kursuna kaydolur istedigin muhendislik bolumunden on kabul alirsin. Ardindan olan Dsh\'yi verdigin gibi on kabul aldigin semesterda egitime baslarsin[/quote]
Peki abi son bir sorum olucak hangi muhendisligi tercih etmeliyim almanya. Ozellikle de erlangen icin ve erlangen muhendislik fakultesi bakimindan isimi olan bir uni mi cikarsam is bulma ihtimalim nasil olur haa bu arada dayim nurnberg de elektrik muhendisi sence hangi fakulteyi secim ve nasil bir yol izleyeyim
Son sorumdu abi lutfen cevabini bekliyorum
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En az 200 saat almanca evraginla Fau\'nun 3 aylik 650 euro olan dil kursuna kaydolur istedigin muhendislik bolumunden on kabul alirsin. Ardindan olan Dsh\'yi verdigin gibi on kabul aldigin semesterda egitime baslarsin[/quote]
Peki abi son bir sorum olucak hangi muhendisligi tercih etmeliyim almanya. Ozellikle de erlangen icin ve erlangen muhendislik fakultesi bakimindan isimi olan bir uni mi cikarsam is bulma ihtimalim nasil olur haa bu arada dayim nurnberg de elektrik muhendisi sence hangi fakulteyi secim ve nasil bir yol izleyeyim
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu okul kayit tarihlerini ne kadar siki tutuyor? Kayit icin son tarih 2 ekim diyor ancak benim vize randevum 31.08\'de... Uzatma ihtimali var midir? Okula yazdim cevap alamadim.
-
[quote]Anil_ tarafindan yazilan metin:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lutfen sorularinizi uygun baslik altina yoneltiniz?!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lutfen sorularinizi uygun baslik altina yoneltiniz?!!
Kusura bakma. Dun yazamadim. Acikcasi benim alanim isletme oldugundan hangi muhendislik iyidir hangisinde rahat is bulabilirsin fikrim yok.
-
Sorun degil tesekkur ederim
Kusura bakma. Daha fazla yardimci olmak isterdim. Kolay gelsin.