Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Deutsche Bank belge onayi icin konsolosluk randevusu
-
Arkadaslar merhaba,
Deutsche bank belgelerini onaylatmak ve imzalamak icin konsolosluga gitmem gerekiyor. ( Istanbul ) Konsolosluk randevulari vize icin cok yogun. Bu bahsettigim islem icin randevu almama gerek var mi? Var ise randevuyu nereden alacagim.
Tesekkurler simdiden.
Deutsche bank belgelerini onaylatmak ve imzalamak icin konsolosluga gitmem gerekiyor. ( Istanbul ) Konsolosluk randevulari vize icin cok yogun. Bu bahsettigim islem icin randevu almama gerek var mi? Var ise randevuyu nereden alacagim.
Tesekkurler simdiden.
Bahsettigin islem icin de randevu alman gerekli , asagidaki linkten alabilirsin.
https://service2.diplo.de/rktermin/exte ... _locale=en
Pasaport fotokopini de onaylatman gerekiyor bir de imzalanacak yerleri konsoloslukta imzalaman sart diye biliyorum.20 Euro ucret istiyorlar , ayruntili bilgiyi konsoloslugun sitesinden bulabilirsin.
https://service2.diplo.de/rktermin/exte ... _locale=en
Pasaport fotokopini de onaylatman gerekiyor bir de imzalanacak yerleri konsoloslukta imzalaman sart diye biliyorum.20 Euro ucret istiyorlar , ayruntili bilgiyi konsoloslugun sitesinden bulabilirsin.
-
Bu islemi ankara da yaptiran bir arkadasim hukuk burosuna randevu alinmiyor dedi. Istanbul da degisik mi bu durum siz emin misiniz randevu almam gerektiginden acaba?
[quote]mozcelikors tarafindan yazilan metin:
Arkadaslar merhaba,
Tesekkurler simdiden.[/quote]
Ben gecen yil yaptirdigimda randevu almadim . Bu islemi vize bolumunde yaptirmiyorsun.
Arkadaslar merhaba,
Tesekkurler simdiden.[/quote]
Ben gecen yil yaptirdigimda randevu almadim . Bu islemi vize bolumunde yaptirmiyorsun.
[quote]mozcelikors tarafindan yazilan metin:
Bu islemi ankara da yaptiran bir arkadasim hukuk burosuna randevu alinmiyor dedi. Istanbul da degisik mi bu durum siz emin misiniz randevu almam gerektiginden acaba?[/quote]
Ben bu sene 29 Temmuz\'da Ankara\'ya Hukuk bolumune randevu alarak gittim. Belki randevusuz da aliniyordur , benim bilgim yoktur.Isterseniz konsoloslugu arayip bilgi almayi deneyin direk.
Bu islemi ankara da yaptiran bir arkadasim hukuk burosuna randevu alinmiyor dedi. Istanbul da degisik mi bu durum siz emin misiniz randevu almam gerektiginden acaba?[/quote]
Ben bu sene 29 Temmuz\'da Ankara\'ya Hukuk bolumune randevu alarak gittim. Belki randevusuz da aliniyordur , benim bilgim yoktur.Isterseniz konsoloslugu arayip bilgi almayi deneyin direk.
-
Ankaradan randevu ile onaylatiyorsun. Eger bir aciliyet var ise konsoloslukla gorusmek en iyisidir.
Ben iki hafta once gittim konsolosluk artik bu tarz islemler icinde randevu istiyor 20.07.2015 te randevu almak istedim 6 agustosa kadar hic yer yoktu bu aralar yogunluk fazla islemlerinizi onceden yaptirmaya bakin arkadaslar !!!
-
Istanbul\'da randevusuz olmuyor artik, geri gonderiyorlar.
Merhaba,
Biraz once konustum, fahri konsolosluk onaylari da kabul ediliyormus.
Bilginize,
Biraz once konustum, fahri konsolosluk onaylari da kabul ediliyormus.
Bilginize,