Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Almanya\'ya Lisans Egitimi Icin Gitmek

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
TurkishS
Mesajlar: 7
Kayıt: Cum Tem 17, 2015 10:04 pm

Almanya\'ya Lisans Egitimi Icin Gitmek

Mesaj gönderen TurkishS » Cum Tem 17, 2015 10:11 pm

Merhaba arkadaslar. Ben universiteyi Almanya\'da okumak istiyorum. Ozellik Avrupa ve Almanya ile ilgili cok az bilgim var egitim anlaminda. Arastirdim tabi bir cok sey ogrendim, ancak fazla zamanim yok. Danisman bir sirketle gorustum, herseyi guzelce anlattilar, ilgi alaka gayet iyiydi, bir sirket gibi degilde arkadas gibi konustuk. Danismanlik ucreti olarak 1500€ istiyorlar. Bu rakam sanirim fazla ? Yapilacak islemleri bilmedigimden ve cok fazla resmi isi cok kisa surede halletmem gerektiginden danisman bir sirketle anlasmak istiyorum. Bu konuda bu fiyat sizce fazla mi ? Islemler basit mi ? Bir de benim istedigim bolume diploma notum yetmiyor ve Almanca altyapim olmadigi icin universitelerin sartli kabulunden faydalanamiyorum. Ozel bir dil kursuna gitmem gerekiyormus, dil kursu fiyatida 5500€ 33 hafta haftada 30 saatti yanlis hatirlamiyorsam. Tabi bir de is konusu var. Benim orada calismam da gerekiyor en azindan hafta sonu falan. Cok karmasik bir yazi oldu kusura bakmayin. Simdiden tesekkur ederim yardimci olan arkadaslara.

Kullanıcı avatarı
welly275
Mesajlar: 2734
Kayıt: Pzr Ağu 15, 2010 2:59 pm

Almanya\'ya Lisans Egitimi Icin Gitmek

Mesaj gönderen welly275 » Cum Tem 17, 2015 10:42 pm

bu siteyi hatim edersen islemlerini danismanliga ihtiyacin olmadan kendin yapabilirsin. yok benim o kadar zamanim yok sizin danismanliktan yararlanmak istiyorum dersen de asagidaki adresten iletisime gecebilirsin.

deutschstudent.almanya@gmail.com

ulas36
Mesajlar: 172
Kayıt: Prş Ara 20, 2012 9:20 pm

Almanya\'ya Lisans Egitimi Icin Gitmek

Mesaj gönderen ulas36 » Sal Tem 21, 2015 9:54 pm

1)Dil kursuna o para cok fazla.tabi gidicegin yere bagli berlinde aylik 250 euroya guzel bi kursa gidebilirsin

2)Danismanliklar genelde sahtekar oluyo.Ben kendim bizzat yillar once tecrubeyle yasadim.besiktasta bir firmaydi

Danismanlik alicaksan bu sitenin danismanligini oneririm.zaten 100 lerce referans bulabilirsin yine site icersinden.

3)Genelde dil kursunun ilk yilinda calisma iznin olmaz.Kacak calisabilirsin ama cok dusuk ucret veririler.ve birazda kole isi gibi olur.

senin kafan su anda cok karisik yillar once bende oyleydim.dikkat et danismanliklar resmi yerler degiller.ofisleri ne kadar guzel olursa olsun :) cok yanlis bilgi veriyolar cogu zaten.tek amaclari para kopartmak.

TurkishS
Mesajlar: 7
Kayıt: Cum Tem 17, 2015 10:04 pm

Almanya\'ya Lisans Egitimi Icin Gitmek

Mesaj gönderen TurkishS » Prş Tem 23, 2015 11:08 pm

Ulas abi seninle herhangi bir sosyal medya uzerinden konusma sansimiz var mi ?

Bir de ben kabul alamadigim bir bolumu dil kursu sonrasi dil skorumu yuksek tutup o bolume basvurabilir miyim ? Boyle bir ihtimal var mi ?

Garantor buldum ancak garantor pek saglam olmuyor diyorlar yani vize de bloke hesap daha garanti diyorlar, bir cirpida o kadar parayi hesapta gosterip aylik belirli bir kismini cekmek beni yipratir hatta gidemeyebilirim bile. Garantorle basvursam vize sansim cok mu duser ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Cevapla