Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

myo mezunu olup universiteye kayit

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
tuce89
Mesajlar: 2
Kayıt: Prş Şub 12, 2015 7:55 pm

myo mezunu olup universiteye kayit

Mesaj gönderen tuce89 » Prş Şub 12, 2015 8:16 pm

Arkadaslar oncelikle herkese merhaba,
Ben yurtdisinda egitim arastirmasi yaparken danismanlik sirketlerinin Almanya\'da lisans tamamlayin reklamlarini okuduktan sonra internette arama yaparken bu guzel siteyi buldum. daha onceden yazilanlara biraz goz gezdirdikten sonra boyle bir seyin mumkun olmadigini bu site sayesinde ogrendim. Ben and otel. ve turizm meslek lisesi meznuyum. 1 sene almanca hazirlik okumustum. hatta lisede Almancam gayet iyiydi ve comenius projesi ile 15 gunlugune Berlin\'e gelmistim. Sonra 2 yillik Meslek yuksek okulu okudum. 1 sene de Ingilizce hazirlik. 2010 yilinda bolum birincisi olarak mezun oldum. su anda ozel bir havayolu sirketinde yolcu hizmetleri departmaninda calisiyorum. Ama kalan egitimime devam etmek istiyorum. 1989 dogumlu bir bayanim. Ben simdi onlisans diplomam ile orada universiteye kabul edilebilirsem ne kadar sure okumam gerekiyor? 1 sene almanca hazirlik disinda. cunku yasimda ilerliyor bu da beni korkutuyor. Oradaki universitelerde okudugum turizm bolumuyle alakali bir bolum mu secebiliyorum yoksa baska bir bolum secme sansim var mi?
yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
iyi aksamlar.

ferhatd
Mesajlar: 86
Kayıt: Pzt Kas 18, 2013 9:01 am

myo mezunu olup universiteye kayit

Mesaj gönderen ferhatd » Cum Şub 13, 2015 1:11 am

Merhaba Turkiye de bitirdigin bolum ile DGS de hangi bolumlere basvurabiliyorsan burada da gecerli almanca seviyen su anda ne durumda bilmiyorum ama Basli basina en buyuk sorun dil zaten burda bir universiteye kabul edilirsen 3 sene suruyor lisans egitimi aliyorsun Ingilizcem toefl seviyesinde diyorsan ingilizce lisans egitimi veren okullari da arastirabilirsin bitirdigin bolum haricinde farkli bir alanda egitim almak istiyorsan tekrar sinava girmen gerekiyor Turkiye\'de

tuce89
Mesajlar: 2
Kayıt: Prş Şub 12, 2015 7:55 pm

myo mezunu olup universiteye kayit

Mesaj gönderen tuce89 » Cum Şub 13, 2015 4:08 pm

Tesekkurler :)

Cevapla