Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Nurnberg&Erlangen\'de kimler var?
-
Evet, kimler burada? Sinaviniz falan yoksa 4 Subat ogleden sonra bi cay kahve falan icsek ya?
Edit: Bamberg&Bayreuthlular da gelebilir tabii. Veya yakin cevrede olup "Nurnberg cok uzak yea" demeyen herkes.
Edit: Bamberg&Bayreuthlular da gelebilir tabii. Veya yakin cevrede olup "Nurnberg cok uzak yea" demeyen herkes.
Neden ozellikle 4 subat ? Kahveler senden olcaksa gelebilirim Nurnberge yok Erlangene gelirsen ben soyleyebilirim kahveleri
-
Aaa suna bak, neden kahveler bendenmis? Keske "gel yahu gel canin sagolsun" diyebilsem. Bir de sence de Nurnberg daha merkezi degil mi? 4 subati sectim, cunku sinavlarim o gun bitiyor ama 4 subat sonrasi baska gun de olabilir katilim olursa.
Bir gun yolunuz Dortmunda veya cevresine duserse kahveleriniz benden. Vedat Milor mode off.
RASTAFARI
Dortmund uzak yaaa hele kis kiyamet bu ara hic olmaz ama sen sozunu unutma gecicek olunca buradan rahatsiz ederim ....Haftaya bir Nurnberg yapicam gibi..Atlantikte doner yiyecez buyur sende gel donerler benden zaten orda yemekten sonra cay da bedava ...Yok illede kahve icelim diyorsan bide kahve soylerim ustune...daha napiyim yani ....ama 4 subat icin bir sey diyemem daha 4 subata cok var
-
Aachen a duserse nargileniz benden yaninada cay demledik mi hayat bize guzel
Eywallah kuzeydeki arkadaslar baya bonkor cikti ...Bise var bu Bayern in havasinda suyunda ama ne
[quote]Karthus tarafindan yazilan metin:
Bir gun yolunuz Dortmunda veya cevresine duserse kahveleriniz benden. Vedat Milor mode off.[/quote]
vizem gelirse maclara gideriz artik baskan
Bir gun yolunuz Dortmunda veya cevresine duserse kahveleriniz benden. Vedat Milor mode off.[/quote]
vizem gelirse maclara gideriz artik baskan
Sen Tanri degil misin? Adini yargilatma!
Sana Tanri deyince dinimi sorgulatma!
Ya adam et bunlari ya beraber yasatma!
Kani bozuk olanlar 'Turk'um' diyemesinler..
[quote]muhammet tarafindan yazilan metin:
Dortmund uzak yaaa hele kis kiyamet bu ara hic olmaz ama sen sozunu unutma gecicek olunca buradan rahatsiz ederim ....Haftaya bir Nurnberg yapicam gibi..Atlantikte doner yiyecez buyur sende gel donerler benden zaten orda yemekten sonra cay da bedava ...Yok illede kahve icelim diyorsan bide kahve soylerim ustune...daha napiyim yani ....ama 4 subat icin bir sey diyemem daha 4 subata cok var [/quote]
Sinav donemi olmasaydi atlar gelirdim.Artik sinavlardan sonra teklifin gecerli olursa gelebilirim
Dortmund uzak yaaa hele kis kiyamet bu ara hic olmaz ama sen sozunu unutma gecicek olunca buradan rahatsiz ederim ....Haftaya bir Nurnberg yapicam gibi..Atlantikte doner yiyecez buyur sende gel donerler benden zaten orda yemekten sonra cay da bedava ...Yok illede kahve icelim diyorsan bide kahve soylerim ustune...daha napiyim yani ....ama 4 subat icin bir sey diyemem daha 4 subata cok var [/quote]
Sinav donemi olmasaydi atlar gelirdim.Artik sinavlardan sonra teklifin gecerli olursa gelebilirim
RASTAFARI
[quote]atalayx6 tarafindan yazilan metin:
vizem gelirse maclara gideriz artik baskan [/quote]
Ben de senin gibi vize beklerken ooo dortmund maclarindan artik cikmam diye dusunuyodum ama bir turlu gidemedim artik senle gideriz.Neyse arkadaslarin basligini yeterince trolledim
Ben de senin gibi vize beklerken ooo dortmund maclarindan artik cikmam diye dusunuyodum ama bir turlu gidemedim artik senle gideriz.Neyse arkadaslarin basligini yeterince trolledim
RASTAFARI
Ben de senin gibi vize beklerken ooo dortmund maclarindan artik cikmam diye dusunuyodum ama bir turlu gidemedim artik senle gideriz.Neyse arkadaslarin basligini yeterince trolledim [/quote]
Ben giderim affetmem
arkadaslar kizmaz herhalde canim
Ben de senin gibi vize beklerken ooo dortmund maclarindan artik cikmam diye dusunuyodum ama bir turlu gidemedim artik senle gideriz.Neyse arkadaslarin basligini yeterince trolledim [/quote]
Ben giderim affetmem
arkadaslar kizmaz herhalde canim
bilet bulursaniz listeye +1 ekleyin ozellikle ebayde 3lu 4 lu satilan biletler daha ucuz oluyor yoksa normalde klub tarafindan satilan bileti alma imkanimiz 0
-
Arkadaslar, "Dortmund maclarina gidelim" gibi bir baslik acsaniz? Bizim konu kayboldu gercekten
arkadaslara ayip ettik Karthus
Ozur diliyoruz Nuernberge :ap
Ozur diliyoruz Nuernberge :ap