Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Lutfen Bilgilendiriin:(

Dil kurslari, seviyeler, masraflar, sinavlar... Hepsi burada...
cleoo
Mesajlar: 8
Kayıt: Pzt Ara 01, 2014 3:28 pm

Lutfen Bilgilendiriin:(

Mesaj gönderen cleoo » Pzt Ara 01, 2014 3:35 pm

Merhabalar yeni uyeyim uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ve gercekten cok yararli bilgiler var. Ben Universite icin almanyaya gecis yaptim vizemi basvurudan sonra 6 hafta bekleyip sorunsuz aldim ve kursu 2 kere erteledim ocak ta baslicam. Ama korkularim var hic bi sekilde almanca bilgim yok. ama burdayken ufak tefek gunluk konusmalari ezberlemeye calistim. Almanyada Dayimin yaninda kalicam ve bir cok akrabam da orada yasiyo bunun bi artisi olur diye umuyorum ama asil korkum kurs. Kursun ilk gunu. tamamiyle almanca konusuyormus hocalar. Nasil anlicam nasil ogrenicem cok korkularim var tecrubelerinize dayanarak bana yardimci olmak amaciyla bilgilendirirseniz cok sevinirim. :ap

bauen
Mesajlar: 196
Kayıt: Prş Haz 26, 2014 1:27 pm

Lutfen Bilgilendiriin:(

Mesaj gönderen bauen » Pzt Ara 01, 2014 4:52 pm

once sayilar , harfler ,basit kelimeleri ogrenerek baslayacaksin. turkiyedeki bir kurstan tek farki anlamdigin seyi turkce soramayacak olman . Gerisi ayni. kurstaki ogretmen gunaydin, hoscakalin, ismim ahmet , senin ismin ne? , nerelisin vs bunlari ogretir kendi uzerinden ornekler vererek. Boyle boyle baslarsin iste :)

cleoo
Mesajlar: 8
Kayıt: Pzt Ara 01, 2014 3:28 pm

Lutfen Bilgilendiriin:(

Mesaj gönderen cleoo » Pzt Ara 01, 2014 5:20 pm

Anladim. Cok tesekkur ederim. Gercekten korkuyodum ozellikle ilk gunden ama sayenizde en azindan nasil bir seyle karsilasicagimi biliyorum biraz da olsa rahatladim. Tekrar tesekkurler ;)

flaga
Mesajlar: 55
Kayıt: Cum Tem 12, 2013 2:20 am

Lutfen Bilgilendiriin:(

Mesaj gönderen flaga » Pzt Ara 01, 2014 8:18 pm

Istanbuldaki kurs hocasi da hic turkce konusmazdi zorlansak da el hareket yoluyla bi sekilde bize ne demek istedigini anlatmaya calisirdi. Bu cok sorun edilmeye degmez icini rahat tut :)

Cevapla