Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

TEBRIK EDERIM.... MUTHIS BIR FORUM SITESI OLMUS

Istek, uyari, sikayet, tebrik ve site ile ilgili goruslerini yaz.
Okey50
Mesajlar: 26
Kayıt: Cmt Ağu 09, 2014 10:12 am

TEBRIK EDERIM.... MUTHIS BIR FORUM SITESI OLMUS

Mesaj gönderen Okey50 » Çrş Ağu 13, 2014 3:40 pm

Oncelikle tebrik ederim.. Muthis faydali bir forum sitesi olmus.. Okudugum forumlar icinde ilk 3 u hak etmis...(forum donanim ve hisse net le birlikte)...
Izmir\'de ki SGK ya gidince hangi numarali odaya gidip, kagidi kime imzalatacagin ayrintilarina kadar inilmis.. :))
Emegi gecenlere tesekkur ediyorum..

Aslinda ben oglum (oglum 12 yasinda) icin Ingiltere \'de, Ingilizce dil egitimi icin webde gezinirken tesadufu gordum sitenizi .. Soyle bir bakayim derken 10 gundur araliksiz okuyorum yazilanlari ve muthis keyif aldim.. Oglumu Aachen\' da yada TU Munih\'te makine okurken hayalledim.. (Bunlari burdan ogrendim bu arada :)) ..

Bir amac ve hedef icin gayret gosteren forumdaki tum genclere basarilar diliyorum... insallah emekleri bosa gitmez..

Bu arada sizin sitenizin muadili, Ingiltere icin bir forum yada site varmi.. Asla burasi gibi olamayacagini biliyorum ama yinede sorayim dedim. Ingiltere de yasam ve Ingilizce dil okullari ile ile ilgili ariyorum.. Bulursam cok makbule gececek ..Ben baktim bulamadim. Belki bildiginiz vardir..


Herkese selamlar ve basarilar ..

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

TEBRIK EDERIM.... MUTHIS BIR FORUM SITESI OLMUS

Mesaj gönderen Physiker » Prş Ağu 14, 2014 1:08 pm

Oncelikle ovguleriniz icin cok tesekkur ederim. Umarim kafanizdaki sorularin cevaplarini bulmusunuzdur sitemizde. Baska sorular olursa yine bu sekilde baslik acip sorabilirsiniz.

Size tavsiyem, oglunuzu yaz aylarinda Almanya ya yollayin 2 ayligina. Yaz kamplari var okullarin. Univesite seviyesine kadar bayagi bir yol almis olur almanca olarak. Makina muhendisligi dusunuyorsaniz ilerde, bence bu bolum icin en uygun ulke Almanya. Ayrica bolumu okurken de dunya capindaki firmalarda staj yapma imkani da olur. Ayrica Almanya, diger ulkelere gore maddi olarak da cok daha uygun. Illaki Ingiltere de okumasini istiyorsaniz, Almanya da lisans bittikten sonra MBA masteri icin Londra ya yollayin oglunuzu. Hem Almanya dan makina muhendisligi lisans diplomasi, bir kac firmada staj belgesi, ustune ingilterede MBA diplomasi ve bu sayede iki yabanci dili de anadili gibi ogrenmis olacak. Her iki diploma ile Dunya nin her ulkesinde istedigi firmada calisabilir.:)
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Okey50
Mesajlar: 26
Kayıt: Cmt Ağu 09, 2014 10:12 am

TEBRIK EDERIM.... MUTHIS BIR FORUM SITESI OLMUS

Mesaj gönderen Okey50 » Cum Ağu 15, 2014 10:08 am

[quote]Physiker tarafindan yazilan metin:

Oncelikle ovguleriniz icin cok tesekkur ederim. Umarim kafanizdaki sorularin cevaplarini bulmusunuzdur sitemizde. Baska sorular olursa yine bu sekilde baslik acip sorabilirsiniz.

Size tavsiyem, oglunuzu yaz aylarinda Almanya ya yollayin 2 ayligina. Yaz kamplari var okullarin. Univesite seviyesine kadar bayagi bir yol almis olur almanca olarak. Makina muhendisligi dusunuyorsaniz ilerde, bence bu bolum icin en uygun ulke Almanya. Ayrica bolumu okurken de dunya capindaki firmalarda staj yapma imkani da olur. Ayrica Almanya, diger ulkelere gore maddi olarak da cok daha uygun. Illaki Ingiltere de okumasini istiyorsaniz, Almanya da lisans bittikten sonra MBA masteri icin Londra ya yollayin oglunuzu. Hem Almanya dan makina muhendisligi lisans diplomasi, bir kac firmada staj belgesi, ustune ingilterede MBA diplomasi ve bu sayede iki yabanci dili de anadili gibi ogrenmis olacak. Her iki diploma ile Dunya nin her ulkesinde istedigi firmada calisabilir.:)[/quote]


Cok tesekkur ederim Sayin Physiker..
Sizi ve forumunuzu takip etmeye devam edecegim...
Bir gun yolumuz kesisecek mutlaka..

Saygilar...

Serhan_
Mesajlar: 322
Kayıt: Pzr Eki 17, 2010 11:50 pm
Konum: Dünya'dan uzak

TEBRIK EDERIM.... MUTHIS BIR FORUM SITESI OLMUS

Mesaj gönderen Serhan_ » Cum Ağu 15, 2014 9:03 pm

Guzel yorumlariniz ve ilginiz icin tesekkur ederiz...\'):);)
Expatrio Referans Linki
https://expatrio.com?p=deutschstudent

TransferGO Referans Linki
https://transfergo.sjv.io/zad7RM

Cevapla