Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

almanya da universite

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
mert can
Mesajlar: 2
Kayıt: Cmt Tem 12, 2014 8:53 pm

almanya da universite

Mesaj gönderen mert can » Cmt Tem 12, 2014 9:12 pm

iyi gunler arkadaslar ben mert can kocaeli universitesinde mekatronik muhendisligi okuyorum bu sene okulumu degistirmek icin ygs/lys sinavlarina girdim ve 36k lik bir derece yaptim tercih edebilecegim yerlere bakarken almanya da egitimi farkettim ve internette gordugum birkac araci sitelerine mail yolladim dun bir yer dondu ve ben aachen da okuma sansimin olup olmadigini sordum ve okuyabilecegimi soyledi diploma puanim 81 bu arada anadolu lisesi mezunuyum ve almancam zayif sadece okulda gorduklerim kadar bana ilk once sartli kabul alan bochum da hazirlik okuturuz a2 seviyesine gelirsen aachen da baslayabilirsin dedi ben de a2 cok dusuk emin misiniz diye sordugumda evet eminim dedi gercekten de a2 yetiyor mu ? almanya da okumak istiyorum ve bilgim cok az yardimci olabilirseniz sevinirim iyi aksamlar

pardon
Mesajlar: 778
Kayıt: Cum Nis 15, 2011 10:10 pm

almanya da universite

Mesaj gönderen pardon » Cmt Tem 12, 2014 9:46 pm

a2 ile muhendislik egitimine baslayamazsin. Belki gorustugun kurum baska birseyden bahsetmistir veya seni kandirmaya calismistir. Tavsiyem once bu forumu detayli bir sekil incele. Tek tek basliklari oku, sonra aklina takilanlari sor. Forumu iyice arastirirsan gerekli tum bilgiler var.

supplychain
Mesajlar: 52
Kayıt: Prş Eki 17, 2013 3:20 pm

almanya da universite

Mesaj gönderen supplychain » Cmt Tem 12, 2014 9:47 pm

bence kocaelinde lisansini tamamla , mastera almanyaya git .

onun disinda a2 aldiginda hazirligina aachenda devam edersin demek istemisler sanirim. A2 oldugunda gel egitime basla dememislerdir yani :)

mert can
Mesajlar: 2
Kayıt: Cmt Tem 12, 2014 8:53 pm

almanya da universite

Mesaj gönderen mert can » Cmt Tem 12, 2014 9:57 pm

evet maili okuyunca simdi ben de anladim oyle demek istedigini tesekkur ederim peki bir soru daha soracagim peki ben a2 sertfikamla gitsem ve bu lise diploma notuyla beni kesinlikle hazirliga ve makina muhendisligine kabul ederler mi boyle bir garanti var mi

supplychain
Mesajlar: 52
Kayıt: Prş Eki 17, 2013 3:20 pm

almanya da universite

Mesaj gönderen supplychain » Cmt Tem 12, 2014 10:04 pm

boyle bir garanti yok . biraz baktim kontenjan var o bolumde. boyle bir garanti yok o yuzden bence. ama dedigim gibi "bence" . seni yanlis yonlendirmiyim.

http://www.rwth-aachen.de/cms/root/Stud ... c_/?lidx=1

Cevapla