Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

bloke hesap - oturum uzatma

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
nuernberger
Mesajlar: 323
Kayıt: Pzt Şub 17, 2014 12:34 am

bloke hesap - oturum uzatma

Mesaj gönderen nuernberger » Pzt May 05, 2014 8:44 pm

Benim durumum su; okula kabul almam halinde Almanya\'dan formalite icabi bir garantor bulabilecegim - ama sadece formalite. O kisi benden tamamen alakasiz birisi - muhtemelen sirketi vs olan bir Turk - olacak ve bana para falan vermeyecek. Sadece kagit uzerinde garantor olacak.

Ama bunun vize surecini bloke hesaba gore biraz daha zorlastirdigini okudum burada. Hem sure acisindan, hem de inceleme acisindan. Bu yuzden bloke hesabi da arastiriyorum. Aslinda 8000 eurom tabii ki yok, ama es dost tanidik araciligiyla 1 yil sonra geri odemek sartiyla birilerinden bulmaya calisiyorum.

Esas sorum su. Vizeye basvururken o paranin hesapta olmasi gerekiyor, burasi tamam. Ama daha sonra Almanya\'ya gidince oturum uzatma isleminde de bir sonraki yil icin yine 8000 euro paramin olmasi gerekiyor mu hesabimda? Yoksa o sadece vizeyi almana kadar mi sikinti cikariyor basimiza?

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39546
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

bloke hesap - oturum uzatma

Mesaj gönderen Physiker » Sal May 06, 2014 12:43 pm

Bir cok yabancilar dairesi artik istiyor yine 8000 euroyu veya bir yil icin yine 4000 euro isteyen yabancilar dairesi de var, kalacagin yere gore birazda.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Cevapla