Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Fachhochschule de ders takibi ve basari

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
serkanss
Mesajlar: 45
Kayıt: Cum Mar 08, 2013 7:20 pm

Fachhochschule de ders takibi ve basari

Mesaj gönderen serkanss » Çrş Mar 26, 2014 10:28 pm

Oncelikle herkese merhaba ben Hochschule Aalen de Mechatronik okuyorum ve ilk donem yeni basladi. Yalniz calistigim icin duzenli olarak butun Vorlesung lara katilamiyorum bir hafta ogleden sonraki vorlesunglara bir hafta sabahki vorlesunglara katilabiliyorum. Bu konuda tecrubeli arkadaslarimin tavsiyesine ihtiyacim var. Katilamadigim vorlesunglari nasil takip edebilirim ve nasil calisabilirim. Duzenli olarak vorlesunglara katilmadan nasil basarili olabilirim
simdiden tesekkurler

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39318
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Fachhochschule de ders takibi ve basari

Mesaj gönderen Physiker » Prş Mar 27, 2014 2:47 am

Skriptleri veriyordur bolum prof lar. Onlarla calisman disinda gidip prof veya asistanlarina "literaturempfehlungen" sorabilirsin. Bunun disinda kesinlikle ubunglari kacirma. Ayrica bolumunun fachschaft ina gidip gecmis yillardaki sorulari da alabilirsin.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Jamir
Mesajlar: 287
Kayıt: Cum May 01, 2009 4:21 am

Fachhochschule de ders takibi ve basari

Mesaj gönderen Jamir » Pzt Mar 31, 2014 1:42 am

tavsiyem gidip proflara yada asistanlarina danisman durumundan haberdar olmalari sonrasinda kendi semesterindaki ve ust semesterlardaki ogrencilerden bilgi ve not alisverisine simdiden girmen .
gdld

totalrub
Mesajlar: 91
Kayıt: Çrş Şub 13, 2013 11:20 am

Fachhochschule de ders takibi ve basari

Mesaj gönderen totalrub » Pzt Mar 31, 2014 6:33 pm

ders takip etmen cok bir artisi olmaz fakat sinavlardan biraz once calismaya baslayip kendini kandirmadan calisirsan rahat bitirirsin belli dersler zordur onlara belli bir semester zaman ayirip o derslere daha fazla zaman ayirirsin.
okulu uzatmis elemanlarla filan kontak gec genelde bu tiplerde aktuell sinav sorulari olur ne gelecegini bilir fakat calismadiklarindan onuda gecemezler genelde butun sinavlari bir sekilde kopyalanmistir dogru konktaklari bulursan rahat okursun yoksa biraz eforla her turlu dersi gecersin fakat not ortalman degisir sadece skript falan cok onemli seyler degil herhangi bir unide benzer konular isleniyordur interneten bulursun genelde ayrica fachschaftlarda hepsi olur gerekirse biraz oraya bagis falan yap belki sana ekstralardan da verirler ellerinde sinav sorusu olan fachschaft vardir sinavlarda genelede bachelorda sorulari %70 ubungleiter hazirlar iyi kontak her kapiyi acar:) onlarda eski fachschaft elemaninidir.

turk kontroller falan varsa yardim eder sinavlarda soru sor hoca yokken caktirmayin ben cok cevap soyledim sacede turklere:)

serkanss
Mesajlar: 45
Kayıt: Cum Mar 08, 2013 7:20 pm

Fachhochschule de ders takibi ve basari

Mesaj gönderen serkanss » Prş Nis 03, 2014 12:58 am

Cevap ve tavsiyeler icin cok tesekkurler arkadaslar isteyen ve calisip hakkini veren okulu bitirir gibime geliyor

Cevapla