Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
SU AN VIZE BEKLEYEN ARKADASLAR
Arkadaslar ben de 6 Mart tarihinde vizeye basvurdum. Ancak hala haber gelmedi. Surec uzadikca benim icin de kotu oluyor. Cunku donus tarihim erteleniyor. 6 Aylik bir vize basvurusuydu benim ki. Istanbuldan yaptim ancak hala haber yok. Sureci hizlandirmak ve bu konuda bilgi almak icin ne yapmam gerekiyor? Yardimci olur musunuz lutfen!! :ap :zoh :ap :Z 3:D
Vizenin geldigi gunden itibaren 6 aylik vizen olacak, cepten yemiyorsun yani. Normal sartlarda 3-4 hafta suruyor dil kursu vize basvurulari.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Biliyorum geldigi gunden itibaren 6 aylik vizem olacagini. ama benim universitem acilacak eylulde ee haliyle gec kaliyorum vize gelmedikce. ya da 6 aylik kursu azaltacagim mecburen bakalim umarim oyle olmaz. ben bu kadar uzun surdugunu bilmiyordum. ve ilk vize basvurum o nedenle de uzatabilirler diye korkmuyo degilim.
Bugun Yabancilar Dairesi Ile Gorustum Essen de ki Bana vizeni aldiginda gelebilirsin dediler bu onumuzdeki gunlerde vizem elime ulasir mi artik rahat bir nefes almak istiyorum )
Cevaplayan Herkese Vielen Dank )
Cevaplayan Herkese Vielen Dank )
Hamit Nihat KARACA
[quote]HNK666 tarafindan yazilan metin:
Bugun Yabancilar Dairesi Ile Gorustum Essen de ki Bana vizeni aldiginda gelebilirsin dediler bu onumuzdeki gunlerde vizem elime ulasir mi artik rahat bir nefes almak istiyorum )
Cevaplayan Herkese Vielen Dank ) [/quote]
buyuk ihtimalle olumlu umarim bi an once gelir vizen hangi tarihte ve hangi konsoloslokta basvurdun ?
Cevaplayan Herkese Vielen Dank ) [/quote]
buyuk ihtimalle olumlu umarim bi an once gelir vizen hangi tarihte ve hangi konsoloslokta basvurdun ?
6 Subat Ankara... 7 Nisan\'da Kursum Basliyor ) Insallah Bakalim Arayim Mi Konsoloslugu Aramayim mi Muallakta Kaldim )
Hamit Nihat KARACA
hamit gec bile kalmissin ara tabi
Gecen Hafta Aradim Hafta Ici Almanya\'da Belgelerin Dediler ) Ne Yapiyorlar Bunlar Anlamiyorum Ya... :S
Hamit Nihat KARACA
[quote]HNK666 tarafindan yazilan metin:
Gecen Hafta Aradim Hafta Ici Almanya\'da Belgelerin Dediler ) Ne Yapiyorlar Bunlar Anlamiyorum Ya... :S[/quote]
6 haftadir vize mi bekliyorsun yani. ve hala gelmedi. ben ne yapacagim yahu :/ ben simdiden arayayim madem. sen kendin direk mi aradin yoksa almanca bilen biri vekilin gibi mi aradi yabancilar subesini? off hala ses yok cok stres oldum ya
Gecen Hafta Aradim Hafta Ici Almanya\'da Belgelerin Dediler ) Ne Yapiyorlar Bunlar Anlamiyorum Ya... :S[/quote]
6 haftadir vize mi bekliyorsun yani. ve hala gelmedi. ben ne yapacagim yahu :/ ben simdiden arayayim madem. sen kendin direk mi aradin yoksa almanca bilen biri vekilin gibi mi aradi yabancilar subesini? off hala ses yok cok stres oldum ya