Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Mannheim GOETHE INSTITUT

Dil kurslari, seviyeler, masraflar, sinavlar... Hepsi burada...
metehanzor
Mesajlar: 62
Kayıt: Sal Şub 04, 2014 7:17 pm

Mannheim GOETHE INSTITUT

Mesaj gönderen metehanzor » Cum Mar 14, 2014 10:12 pm

Sizce universiteden kabul almam icin bu kursu yeterli midir tabi biraz bana bagli ama garanti verebileceklerini soyluyorlar 6 ayda hochdeutsch seviye olarak ogrenen kisiler var Burda dil kursu goren var sa bilgi verebilir mi

irhemt
Mesajlar: 138
Kayıt: Çrş Tem 25, 2012 12:42 pm

Mannheim GOETHE INSTITUT

Mesaj gönderen irhemt » Cmt Mar 15, 2014 1:31 am

goethenin kalitesi tartisilmaz ama ucreti uzun uzadiya tartisilir. Hochdeutsch dan kastini anlamadim, zaten nerdeyse her kurs hochdeutsch ogretir . Hochdeutsch bir agizdir, yani bir sokak konusmasi vardir bir de resmi makamlardaki konusmalar vardir, hochdeusch bu resmi makamlardaki konusmalar oluyor, ki her kurs hochdeutsch kismiyla ilgilenir, umgangsprache kismini sana birakir. seviyeni bilmiyorum ama baslangic seviyesindeysen, bayaa bir iddiali konusmuslar onlar. Simdi universite kabulu kismini da acman lazim, on kabul icin b1 b2 tarzi belge istiyorsa universite, her kurs o konuda 6 ayda yardimci olur ama bir testdaf dsh sinavi icin baslangic seviyesindeki bir insana kimse 6 ayda o garantiyi veremez, goethe olsa dahi. tamamiyla ogrenciye bagli ve eger baslangic seviyesindeysen 6 ayda testdaf verebilmek icin dile muhtesem bir yatkinlik, kirilmaz bir azim lazim. sifirdan baslayan bir insan bana gore ortalama 9-14 ayda testdafa hazir olur, tabi kisinin azmi ve yetenegine bagli. kurs ise burda isin %35 -40 lik bir kismini olusturur. %60-65 lik kisim sana bagli, yani senin yerinde olsaydim kurs konusunda baska alternativlere yonelirdim. 1 kur icin 400 euro ile 1050 euro arasindaki farki tartismaya gerek yok sanirim.

birkan
Mesajlar: 250
Kayıt: Çrş Oca 30, 2013 3:23 am

Mannheim GOETHE INSTITUT

Mesaj gönderen birkan » Cmt Mar 15, 2014 4:33 pm

goetheye gidiyorum farkli kursada gitmistim aralarinda pek fark yok diyebilirim ama goethe markalasmis iste fiyat bu yuzden kabarik irhemt nin de dedigi is sende bitiyor kurs sana %35 %40 veriyor.benim seviyem suan b2.3 aylardir goethedeyim ben goethede 6 ayda 0 dan baslayip cok akici ve hochdeutsch seklinde konusan birini gormedim.(istisnalar her zaman olabilir ama oda iste dedigim gibi istisnalar)

Cevapla