Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Tasiniyorum!

Gunluk yasam, masraflar, yurtlar, yemekler... Hepsi burada...
erde6
Mesajlar: 41
Kayıt: Pzt Tem 29, 2013 11:01 pm

Tasiniyorum!

Mesaj gönderen erde6 » Prş Mar 13, 2014 12:56 pm

Kaldigim esyali bir WG den, yakin bir sehirdeki esyasiz bir WG ye tasiiyorum! Bu islemi sistematik olarak yapan biri oldu mu? Ucuza esya bulabiliyorum Ikeadan falan ancak tasinma sorun,( ikeaya ikiyuz euro da transport parasi vermek istemiyorum) araba filan kiralamam lazim, yatak yorgan vs... bunlar nasil tasinir Almanyada? :) Ucuza araba kiralanacak bir yer var mi ya da Unilerde bu konuda yardimci olabilecek birileri olur mu?
Ya da odami kendim insa etme fikri geldi aklima, palet yatak vs. Ama bu materyalleri nerden temin edebilirim onu da bulamadim..
Her yeni fikre acigim....

friedeyes
Mesajlar: 48
Kayıt: Çrş Ağu 15, 2012 7:14 pm

Tasiniyorum!

Mesaj gönderen friedeyes » Cum Mar 14, 2014 12:19 pm

ben berlindeyim,sadece berline ozgu oldugunu sanmam,saati 4euroya falan kamyonet tarzi birsey kiralayabilirsin,ehliyetin yoksa da tanidigin birinde vardir,o kullanir araci,detaylari bilmiyorum.yada ebayde bile tasima isini ucuza yapanlarin ilanlari var.bulundugun yer neresi bilmiyorum ama yine ebayde falan yenisine nazaran oldukca ucuz hatta bazi sitelerde-mail gruplarinda ucretsiz mobilya-ev esyasi bulabilirsin. ne kadar ucuza gelir bilmiyorum ama baumarkt tarzi yerlere bakabilirsin,tahta ya da alet gibi malzemeler icin. ben kucuk bir el arabasi tarzi birsey aldim, sehir icinde cok da zor degil, genelde her bahnhofta asansor var zaten.

Cevapla