Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Deutsche Post- postayi almak

Gunluk yasam, masraflar, yurtlar, yemekler... Hepsi burada...
schlb
Mesajlar: 63
Kayıt: Cum Eyl 06, 2013 11:47 am

Deutsche Post- postayi almak

Mesaj gönderen schlb » Cmt Mar 08, 2014 3:43 pm

Az once zile basti postaci, ben de otomatige bastim ama hemen inip posta kutusuna bakinca hicbir sey goremedim. Kagit filan da birakmamis.

Simdi postayi gidip postahaneden istemem gerekiyor herhalde. Bugun gidemem, pazar gunu zaten kapali. Pazartesi gitmeyi dusunuyorum da sorum su acaba bunlarin sureleri var mi, yani su kadar gun icinde postayi teslim almaniz gerekiyor diye.

Bir de benden kimlik disinda bir sey isterler mi, yani postaci kagit birakmamis posta geldigine dair filan demezler herhalde.

pardon
Mesajlar: 778
Kayıt: Cum Nis 15, 2011 10:10 pm

Deutsche Post- postayi almak

Mesaj gönderen pardon » Cmt Mar 08, 2014 4:07 pm

Ilk olarak asagiya inmene gerek yoktu, onlar cikiyor. Belki sende farklidir. Senin ziline basmasina ragmen sana posta getirmemis olabilir, bazen benim zile de basiyorlar ama komsulara posta getirmis oluyorlar. Sadece kapiyi acmam icin benim zile basiyorlar. Ne kadar sure tutuyorlar bilmiyorum ama 1 hafta kadar tutarlar. Benim bir kere geri gitti 7-10 gun falan gidip almadim diye. Kimlik ile gidersen yeterli.

Cevapla