Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Deutschstudent Danismanlik Hizmeti Istatistikleri

Forum kurallari ve site ile ilgili duyurular, yonetici alim ilanlari vs.
Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39322
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Deutschstudent Danismanlik Hizmeti Istatistikleri

Mesaj gönderen Physiker » Çrş Kas 20, 2013 3:10 pm

Yaklasik 3 senedir verdigimiz danismanlik hizmetine bilhassa bu yil ilgi cok buyuktu. Oncelikle guveniniz ve ilginiz icin tekrardan tesekkur ederim.

Simdiye kadar bizimle calisip konsolosluklarda vize basvurusu yapan ogrenci arkadaslarimizin istatistiklerine gelince:

Toplam vize basvurusu: 144
Vize Onay: 126
Vize Red: 12
Basvuru yapip bekleyen: 6

Basari Orani: %95.

Bu yuksek basari oraninda elbette, hic bir sekilde vize alma sansi olmayan arkadaslari da kabul etmememizin etkisi buyuk. Bir cok danismanlik firmasina girdiginizde daha not ortalamanizi sormadan size her universiteden kabul alabileceklerini, vize de hic bir problem yasamayacaginizi soylerler.

Biz aksine vize gorusmesinden once danismanlik ucretinin tamamini(375 Euro) almamiza , yani vize sonucundan aslinda bagimsiz bir sekilde verdigimiz hizmete
ragmen ogrenci basvuru yaptiginda sayet kanaatimiz vize sansi cok cok dusukse bunu acik bir sekilde soyleyip baska bir plan yapmasini tavsiye etmemiz. Tabiki bir kac ogrenci arkadasimizdan sirf bu yuzden cok sert tepkiler de aldik. :) "Neden hevesimi kiriyorsun, gidip baska bir firmayla calisacagim ve Almanya ya geldigimde senin de yanina gelecegim" tipi tepkiler de aliyoruz.

Bunun disinda calistigimiz ve danismanlik hizmeti verdigimiz arkadaslarla karsilikli saygi ve anlayis icerisinde calismamizin da basarimizda etkisi cok buyuk.

Danismanlik hizmeti verdigimiz arkadaslari almanca iyi niyet mektubu disinda vize gorusmesinde olasi sorular ve vermesi gereken cevaplara kadar eksiksiz bir sekilde gorusmeye hazirliyoruz.

Daha sonrasinda vizesini alan bu bir cok arkadasimizla Almanya ya geldiklerinde halen gorusmem ve bir coguyla cok iyi arkadas ve hatta dost olmam da benim icin en buyuk mukafat.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

proff42
Mesajlar: 76
Kayıt: Prş Tem 11, 2013 2:21 am

Deutschstudent Danismanlik Hizmeti Istatistikleri

Mesaj gönderen proff42 » Sal Mar 04, 2014 3:19 am

Kocaman bir aile olduk aslinda burda herkes sevgi ve saygi cercevesi icerisinde sizin kordinatorlugunuz altinda hareket ediyoruz ve cok basarili bir sekilde islemler ilerliyor ve sizin sahsen bana gostermis oldugunuz ilgi alaka ve samimilik herkeste rastlanmayacak boyutta bu isi helalinden yapmak bu olsa gerek bence.

Tesekkur ederim Gurkan abi emeginden oturu Saygilar

Cevapla