Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

nurnberg universitesi diploma denkligi ve master

Bayern eyaletinde yasam, egitim, universiteler...
diego
Mesajlar: 9
Kayıt: Pzt Eyl 03, 2012 11:05 pm

nurnberg universitesi diploma denkligi ve master

Mesaj gönderen diego » Pzr Eki 06, 2013 8:59 pm

merhaba, anadolu universitesi orgun ogretim maliye mezunyum. almanyada ikamet etmeye basladim. diplomayi tanitmak icin ne yapmam gerek hatta master yapmak icin bilginiz varmi ? nurnberg universitesini tecih ederim eger bilginiz varsa.tesekkurler. ayrica regensburg da baska bir arkadas icin ev lazim hergun munihten gidip geliyor :)

Kullanıcı avatarı
welly275
Mesajlar: 2734
Kayıt: Pzr Ağu 15, 2010 2:59 pm

nurnberg universitesi diploma denkligi ve master

Mesaj gönderen welly275 » Pzr Eki 06, 2013 10:45 pm

bayern bolgesinde universiteye gitmek istiyosan, nerdeyse her okul Zeugnisanerkennungsstelle fur den Freistaat Bayern den denklik ister. burdan denklik yaptirabilirsin ama bu calisma icin gecerli degil sadece egitim icin.

bunun disinda bilgileri nurnberg universitesinin sitesinde basvuru yonergelerinde bulabilirsin. zaten orda da burdan denklik almak gerektigi yaziyodur sanirim.

onra
Mesajlar: 41
Kayıt: Pzt Şub 01, 2010 11:32 am

nurnberg universitesi diploma denkligi ve master

Mesaj gönderen onra » Pzt Eki 07, 2013 6:21 pm

sen hangi bolumde master yapmak istiyorsan onu bi arastir nc var mi yok mu yabanci ogrencilerden neler talep ediliyor vs.. master yapmak istedigin bolumun sekreterligne yada ogrenci islerine bir mail at master icin gereken belgeler neler diye ! bunu neden soyluyorum cunku her bolum farkli kosullar isteyebilir ben master icin bavurdugumda ingilizce transkripi yeterli buldu ve not cevirisi istemedi bazi unilerin diploma notlatrindaki hesap sistemini almanyadaki uniler taniyor o yuzden denklige gerek kalmaya biliyor altini cizerek tekrar soyliyim bu FH lar icin degil unilerin bazi bolumleri icin gecerli

Cevapla