Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

uyari - Ogrenim Kredisi

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
adzeson
Mesajlar: 150
Kayıt: Pzr Oca 25, 2009 9:05 pm

uyari - Ogrenim Kredisi

Mesaj gönderen adzeson » Prş Nis 09, 2009 5:59 pm

bende 2001-2003 arasi 2 yil ogrenim kredisi almistim. 2005 ten beri faiz bindikce biniyo. ama cok fazla degil bayagi uzun zaman once aldigimdan anaparasi 1.5bin tl falan ama tahminimce suan 3bin tl yi gecmistir.
valla arkadaslar bi suru kisi taniyorum odemeyen. o kadarda buyutmeyin kafanizda bence. vergi dairesinde tahsil edilmek uzere bildirilmis binlerce dosya var. devlette bunun farkindaki kimse odeyemiyo is bulamiyoki odesin.
ama illa odemek isterseniz 0312 363 87 70 nolu telefonu arayin ve borcunuzun guncel halini ogrenin ve taksit yaparlarsa odeyeceklerini bildirin yeni bir taksitlendirme cikarirlar ve o odemeye gorede kapatabilirsiniz. eger vergi dairesine bildirilmisse direk orayla gorusurun derim. benim acikca hic umrumda degil gelip alabiliyolarsa alsinlar.
burcu bence sen yeni bi taksitlendirme isteyebilirsin eger hala odemediysen. senin anaparan cok yuksek oldugu icin faizde ona bagli olarak cok olacak. en azindan faizi durdurtabilirsin. gerekirse ankaraya kyk merkezine bile gidilir bence az buz bi para degil. kolay gelsin. umarim en kisa zamanda cozersin.

Cevapla