Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Biraz da eglenelim degil mi canim?...
der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen der Nordostwind » Cmt Mar 28, 2009 10:01 am

Olayin basindan beri onume gelen tum kanallardan bunu izledim. dikkat ederseniz helikoptere ulasildiktan sonra bile sayin yazicioglunun durumu ile ilgili birkac saat daha aciklama yapilmadi Sag duyu cagrisi yapildi.
Bu haberleri izlerken ole bir seye sahit oldum ki ; ole bir zihniyet var ki bunlar 60dada boleydi 80dede boleydi.. degerli insanlarimizda bu zihniyet yuzunden acilar cekmedimi zaten... vekilin biri telefonla canli yayina baglandi ,basimiz sagolsun demeden hemen karalamaya basladi. yaw bir durun bakalim Turkiye onemli bir liderini kaybetmis bunuda secim araci olarak kullanma ya... Turkiye bir butun olmus, BBPlilerin sag duyu yaptigi bir ortamda bile senin felaket tellagi yapmana ne gerek var...
BBPlilerin yaptigi bu sag duyu cagrisi bosunami? sana ne oluyor? budami secime yorulur yaaa bu da mi? dedimya bu zihniyet degismez...
O telefonla bulunmaya geldikten sonra daglardaki kardan dolayi ve bir arada olan 3 baz istasyonundan dolayi sinyal yansimasi olmus ve aramalr tam tersi yonde yapilmis diye haberlerde gecmisti...

Bu kadar cok uzatmayayim basinizi agritmayayim... Ulkemiz onemli liderlerinden birini kaybetti... Basimiz sagolsun...Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlarada sabir versin...

prato
Mesajlar: 51
Kayıt: Cum Kas 21, 2008 6:15 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen prato » Cmt Mar 28, 2009 12:55 pm

oncelikle vefat eden muhsin yazicioglu ve yanindaki 5 kisiye allahtan rahmet acili ailelerine bassagligi ve sabirlar dilerim...
kazadan sonraki bilgi kirliligi ve herkesin herseyi cok bildigi ve hicbisey beceremedikleri ortadayken bu olay uzerinde siyaset yapan siyasetciler ve yandaslarinina sunu soylemek isterimki kan uzerinde siyaset yapnalrin sonu her zaman husran olmustur.... hadi bu ulkede iktidar verdik veristiriyoruz allah icin bana adam gibi bi muhalefet partisi soyleyinde ona yonelim... deniz baykal adam siyasetten emekli olacak bu ulke icin ne yapmis... devlet bahceli tribun amigolari gibi slogan atmak disinda ne yapmis... akp den once bunlar vardi ne yaptilar 10 yakin bankayi batirip devleti soymadilar mi? dsp zaten bitik durumda dp diye bisey kalmadi.. kime guvenecez bu memlekette.. herkesin siyaset uzmani oldugu bi ulkede ne yazik ki oy verecek adam bulamiyoruz..... ah benim cennet vatanim bakalim daha seni hangi hallerde gorecez.... son bisey 3-4 gundur bu kazandan dolayi butun medyayi gerek yazili gerek gorsel medyayi hepsini takip ettim: su fikre sahip oldum 29 martta bir yerel secim degilde genel secim olsaydi bbp buyuk farkla tek basina iktidara gelecekmis... herkes bbp liymis meger herkes muhsin yazicioglunu cok iyi taniyormus durustlugune guvendikleri tek siyasetciymis...(yanlis anlasilmasin muhsin yazicioglunu karekter olarak tanimam nasil bi insan oldugunu bilmem yorum yapmak istemem).... her zaman diyoruzya buyuk turk milleti buyukluk bizim neremizde ya anlamis degilim... kimse bana kurtulus savasindan ornek vermesin butun buyuk ve kahraman insanlarimiz o yolda sehit olmuslardir.. kalanlarda bes para etmez...

ugurkaraman88
Mesajlar: 71
Kayıt: Pzr Mar 01, 2009 10:54 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen ugurkaraman88 » Cmt Mar 28, 2009 4:20 pm

siyasete cok girdik ama... hersey ortada arkadasim tayyip erdogani konusmaya bile gerek duymuyorum adamin onceden ataturk hakkinda soyledikleri,laiklik hakkinda soyledikleri,haci hocalrin onunde diz cokmus vaziyetteki fotograflari,onu iktidara getiren halka anani da al git demesi devleti nasil yonettigini zaten herkes goruyu herseyi ozellestirdi,bunun sebebide tek basina iktidar olmasi yoksa bunlarin hic biri olmazdi zaten ve bunlarin uzerine deniz baykal olmasaydi bu adam cok daha fazlasini yapardi erdogani engelleyen bi kisi varsa o da deniz baykaldir.Tayyeap amca Deniz baykali da gonderince artik neler olur bilmiyorum.adam bi degisiklik yapicak kimseye soz hakki tanimiyo neymis biz cogunlukmusuz yarin secimler var herkes biseyleri gorsun ve oyunu kullansin...

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39507
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Physiker » Cmt Mar 28, 2009 4:38 pm

bi arada olan 3 baz istasyonundan dolayi dalga carpismasi olmus dagcilara carpan dalgalar gece yanlarinda " ampul " olmadigi icin baska tarafa savrulmuslar ama koyden 17 tane bilim adami cikmis bu carpismalari hesaplamis ve devletin adamlarinin 48 saatde bulamadigi enkazi bi kac saat de bulmus..

simdi de aklima cem yilmaz in vizontele filmindeki sahnesi aklima geldi..

sen de bunu yedin oyle mi diyo ya ? sonra elinde supurgeyle adami kovaliyor.. siz de bu dalga carpismalarini yediniz oyle mi =)

bi de yazicioglu iyi biriydi oydu suydu buydu ama kesinlikle turkiye icin cok onemli bi lider degildi.. allah rahmet eylesin orasi ayri ama secimlerde adini sanini bile duymadigim bi partinin liderini neye gore turkiye tarihinin en onemli liderlerinden biri yaptiniz ?
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

ugurkaraman88
Mesajlar: 71
Kayıt: Pzr Mar 01, 2009 10:54 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen ugurkaraman88 » Cmt Mar 28, 2009 5:16 pm

:) aynen gurkan katiliyorum allah rahmet eylesin ailesine sabir versin diyelim ama cok onemli biri demiyelim...

der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen der Nordostwind » Cmt Mar 28, 2009 6:15 pm

bu merak edip ilgilenmekle alakli biseydir. 80lil yillari bir arastirin hangi zihniyet yuzunden 7,5 yil mamak cezaevinde yattiginida?
Turkesle arasi acilmasaydi bugun mhp\'nin basinda olabilirdi ve bugun mhp muhalefet partilerimizden biri basinda bahceli bile varken?
burda baykali elestirirken sayin erdoganci oldugumuzu zannetmeyin ama Sunuda herkes bilsin :
ne bu gunden sonra laiklige kimse bisey yapabilir, ne bugunden sonra ulkeye seriat getirilebilir, ne de darbe olabilir.
Ve artik su da bir gercek: 80de kuzu olanlar hala kuzu degil,
kuzular artik KURT oldu...halkin gucu var artik o .... zihniyetin degil..

birileride ampulleri sondurelim diye kampanyalar baslatmis yaw 3 kasim ampulleri sondurcez dendi adamlar florasan takip geldi... burda ulkemizin %50sini hice sayan yorumlarda bulunuyorsunuz ama sunu unutmayin:

"Golgelerin ustumuze geldigi en zor zamanlarda gunesin dogusuna binlerce kez sahit olduk" diye bosa dememis...

maniaturk
Mesajlar: 1043
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 3:15 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen maniaturk » Cmt Mar 28, 2009 8:55 pm

Dogruyu konusmak gerekirse Muhsin Yazicioglu benim en sevdigim siyasetciydi. Allah rahmet eylesin. Ben bu olayin arkasinda bir pislik seziyorum. Musin Yazicioglu Turkiye\'yi ileri goturen her demokratik hareketin arkadasinda olmus. 367 sacmaligina kanmamis, tehditlere boyun egmemis birisidir. Ben siyasette partileri degil insanlari seviyorum. Bulent Ecevit\'i de cok seviyordum. Basarisiz olmasina ragmen iyi bir insandi.

Davos cikisinda basbakan in arkadasinda en cok duran ve hatta ilk basin toplantisini yapip goruslerini bildiren liderdi. Acaba Mossad Davos\'un rovansini almis olmasin diye dusunuyorum.

Bu arada bir nokta daha. Enkazi bulan o koyun muhtari. Helikopter parcalarinin yuzlerce metrelik bir alana savrulmus oldugunu soyledi ve ekledi bu koca enkazi devlet nasil bulamiyor?

Ben bu isin sorumlularindan herhangi biri olsam ve boyle bir bulma (daha dogrusu bulamama) basarisizligi yasasam istifa ederdim. Bence basta icisleri bakani ve altinda bu isten sorumlu ne kadar adam varsa, iclerinde biraz izdirap hissediyorlarsa hemen istifa etmemelilerdir.

Allah\'tan olenlere rahmet ve yakinlarina selamet diliyorum...

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39507
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Physiker » Cmt Mar 28, 2009 9:14 pm

mossad isin gucu yok tr de % 1 in altinda oy alan bi partinin genel baskaniyla neden ugrassin diycem.. ama :

Yazicioglunun daha bi hafta onceki mitingde soylediklerine bakin :

Yani siz padisah, kral, tartisilmaz varliklar, yeryuzu tanrisi degilsiniz. Elbette size de elestiri olacak. Herkese elestiri olacak. Elestirilecek, demokrasi bu. Hani siz demokrasiden, insan haklarindan yanaydiniz, cuntalara, darbelere karsiydiniz. O zaman siz cogunluksunuz diye size hic soz soylenmeyecek mi, muhalefet, elestiri olmayacak mi? O zaman sizde boylece cogunluk darbeciligi yapmis olmuyor musunuz? Onun icin biz aldik, bu isi bu noktaya getirdik. Simdi yeniden verirseniz


Yazicioglu, AK Parti\'nin 367 milletvekiliyle iktidara geldigini hatirlatarak, Anayasa\'yi ve secim yasasini degistirebilecek, dokunulmazliklari kaldiracak cogunluga sahip olmasina karsin gecen 6 yilda bunlarin hicbirini yapamadigini kaydetti. Iktidarin, ozgurluklerin gelismesi ve demokrasinin kamil bir bicimde islemesi icin hicbir calismasi bulunmadigini da one suren Yazicioglu, \'\'Ulkede milli birlik ve beraberligi saglayacak ve toplumu birlik ve butunluk icinde, bir hukuk devleti catisi altinda bulusturup butunlestirecek bir hukuk duzeni kuramadilar. Ayrica, bolgelerarasi gelismislik farkini gideremediler, bolgesel kalkinmayi gerceklestiremediler\'\' dedi.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

maniaturk
Mesajlar: 1043
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 3:15 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen maniaturk » Cmt Mar 28, 2009 9:26 pm

[quote]Physiker yazdi:
mossad isin gucu yok tr de % 1 in altinda oy alan bi partinin genel baskaniyla neden ugrassin diycem.. ama :

Yazicioglunun daha bi hafta onceki mitingde soylediklerine bakin :

Yani siz padisah, kral, tartisilmaz varliklar, yeryuzu tanrisi degilsiniz. Elbette size de elestiri olacak. Herkese elestiri olacak. Elestirilecek, demokrasi bu. Hani siz demokrasiden, insan haklarindan yanaydiniz, cuntalara, darbelere karsiydiniz. O zaman siz cogunluksunuz diye size hic soz soylenmeyecek mi, muhalefet, elestiri olmayacak mi? O zaman sizde boylece cogunluk darbeciligi yapmis olmuyor musunuz? Onun icin biz aldik, bu isi bu noktaya getirdik. Simdi yeniden verirseniz


Yazicioglu ayri bir onemi var. Istenirse iktidara bile gelirdi. Zaten Mossad gidip de Erdogan in ucagini dusurmeyecek ya. O zaman her sey anlasilir ama boylece intikam da almis olabilirler. Bu tarz ucak helikopter dusurme isleri filan tam Israil isi, bilen bilir. Sadece bir hipotez tabi kesin bir sey demiyorum.

Yazicioglu, AK Parti\'nin 367 milletvekiliyle iktidara geldigini hatirlatarak, Anayasa\'yi ve secim yasasini degistirebilecek, dokunulmazliklari kaldiracak cogunluga sahip olmasina karsin gecen 6 yilda bunlarin hicbirini yapamadigini kaydetti. Iktidarin, ozgurluklerin gelismesi ve demokrasinin kamil bir bicimde islemesi icin hicbir calismasi bulunmadigini da one suren Yazicioglu, \'\'Ulkede milli birlik ve beraberligi saglayacak ve toplumu birlik ve butunluk icinde, bir hukuk devleti catisi altinda bulusturup butunlestirecek bir hukuk duzeni kuramadilar. Ayrica, bolgelerarasi gelismislik farkini gideremediler, bolgesel kalkinmayi gerceklestiremediler\'\' dedi.[/quote]

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39507
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Physiker » Cmt Mar 28, 2009 9:31 pm

esref bitlis olayina deginmek istemisin.. ama cok fazla ihtimal vermiyorum isin acigi..

bu arada akp nin son secimlerde yaziciogluna icisleri bakanligi teklif ettigini ve yazicioglunun kabul etmedigini duymustum... ama nasil oluyorda istenirse iktidara bile gelebiliyordu ? merak ettim isin acigi.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Kullanıcı avatarı
Staatsmann
Mesajlar: 5027
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 10:27 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Staatsmann » Pzr Mar 29, 2009 12:42 am

Umarim bu olay "Kurtarma Rezaleti" \'nden oteye gecmez..

Dusen helikopterde bulunan IHA muhabiri ile 112 gorevlisi arasinda gecen gorusmeye bir bakin "112" nin acizligine acemiligine bakin..

http://www.ensonhaber.com/gundem/194720 ... yoruz.html


Birde arkadaslar TR\'de hic bir TV kanali tarafsiz degildir ve TR\'de Laiklik artik yikilmaz,kimse seriat getiremez diye denmis ;

Emin olun kosede sinsi sinsi bekeleyen,suan su saatte planlarini yapan,propagandalar hazirlayan,halkin aklini celmeye calisan binlerce kisi var..Kimisi ciftci,kimisi imam,kimisi doktor,kimisi avukat,kimisi Ingiliz,kimisi Amerikan,kimisi,Iranli,kimisi TV sirket sahibi vs....
Senim gibi temiz,iyi niyetli dusunen-(ler) keske herkes sizin gibi sadece esitlik,demokrasi,refah dusunse,emin olun en ufak degisikliklerle bu bahanelerle planlarinin temelini atmaya halki galeyana getirmeye calisanlar var.
Bakiniz ;
O alinti yapilan kanalda yayinlanan bir programda Ataturk\'e hakaret edildigini rapor eden iki RTUK calisani hakkinda sorusturma acildi ve birinin gorev yeri degistirildi..!
Bir RTUK yoneticisinin o kanal hakkinda tutulan raporu begenmeyip,hafifletilmesini istemesi vs.. vs....

Buna en guzel ornek Ataturk\'un Genclige Hitabesidir..
Bir kac alinti yapmak istiyorum ki O\'nun sozlerinin sonsuza dek gecerli :

"Istikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahlarin olacaktir."


"Butun bu seraitten daha elîm ve daha vahim olmak uzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet icinde bulunabilirler"

"Hatta bu iktidar sahipleri sahsî menfaatlerini, mustevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler"
(Dahasi, yonetim basinda bulunan boyleleri, kisisel cikarlarini, yurduna girip yayilmis olan (dis) dusmanlarin siyasal amaclariyla birlestirebilirler.)
Postmodern Kommentare fundamentalistischer Mentalitaeten
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari

der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen der Nordostwind » Pzr Mar 29, 2009 12:50 am

arkadaslar dedigime sonuna kadar inaniyorum bu saaten sonra hic kimse ulkenin rejimine karsi hicbisey yapamaz ne seriat gelir, ne darbe olur...
sadece ole bir zihniyet var ki o zihniyetten olmayalim...

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39507
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Physiker » Pzr Mar 29, 2009 1:02 am

seriat meriat kalmadi ama turkiye , akp iktidariyla ve ayrica cia destekli fetos cemaatinin devlet icinde cok kilit noktalarda kadrolasmasiyla " ilimli islam " devleti olma yolunda cok onemli adimlar ! atiyor.. cok degil 10 yila kadar artik laiklik veya ataturkculuk gibi kavramlar iyice tartisilmaya baslanilacak.. referanduma bile gidilecek, bu susurluk olaylarinin iyice sacmalayip amacindan cikmasi zaten bunun kaniti gibi..
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

prato
Mesajlar: 51
Kayıt: Cum Kas 21, 2008 6:15 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen prato » Pzr Mar 29, 2009 1:05 am

ne seriati ne rrejim degisikliginden bahsediyorsun ya.. bunlar paranoyaktan baska bisey degil... kim getirecek bu seriati kimin isine yarayacak... birakalim bu 90 yila yakin olacak nerdeyse turkiye cumhuriyeti hala ayni doneme ait kuruntular... ataturk sag olsaydi eminim bugunku chp kapatirdi...(ben sahsen parti kapatilmasina karsiyim)... ataturk genclige hitabesinde guzel seyler soylemiste...b ilimin ustunlugunden her zaman soz etmis ve onem vermis.. su ataturkcuyum diye gecinen arkadaslar biraz bilim ilimle ugrsainda turkiyenin adini guzel yerlerde duyuralim... birakalim seriati camiymis carsafmis bilmem neymis herkes ozgurce baskasinin ozgurlugunu kisitlamadan adam gibi yasayalim su ulkede biseyleri basaralim... ulkemizdde bir yigin sdorun varken gundemi saptirip biseyler uzerinde sacmalamayilim... 100 yillik ulkeyiz neredeyse hala berbat bir egitim sistemine sahibiz...or: uni bitiriyoruz iki kelime ingilizce konusamiyoruz afrikadan asyadan adini bilmedigimiz ulkelerden gelen ilkokul seviyesindeki veletler ana dilleri gibi inlizce konusuyo.... konu bir sapti ama bos konusmayi birakalim calisalim calisalim durustce... hadi durmak yok yola devam::))

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39507
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Physiker » Pzr Mar 29, 2009 1:09 am

ing. ogrenmeye milliyetcilik diye karsi cikan turkce olimpiyatcilarina sormak lazim =) .. turkiye de insanlari koyunlastirmak icin egitime ne kadar para harcaniyor.. yaziyoruz iste alman uni lerinin tanitimlarini su kadar butcesi var bilmem ne diye.. turkiye de deney yaparken lastik bilyeleri yere firlatirdik, ya da misketleri birbirine carpistirirdik deney yapmak icin =) bunun adina egitim diyoruz iste..

Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen der Nordostwind » Pzr Mar 29, 2009 1:14 am

"Golgelerin ustumuze geldigi en zor zamanlarda gunesin dogusuna binlerce kez sahit olduk" diye bosa dememis...

Sabir Arkadaslar...

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39507
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Physiker » Pzr Mar 29, 2009 1:20 am

onu diyen gerizekali, daha 10 yil once erbakanin arkasinda elini baglayip durup kole gibiyken dunyadan haberi yoktu.. seyhlerin kicini yalarken ya laik olacaksin ya musluman ikisi birden olamaz diyip secimle basbakan olunca , ben zamanla degistim diyebilecek kadar iki yuzlu serefsizin onde gidenidir =)

bu soze verilecek tek cevap su aslinda ::):)

gunes dogup sabah oldugunda elbetteki ampul u sondurecegiz ;)
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

prato
Mesajlar: 51
Kayıt: Cum Kas 21, 2008 6:15 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen prato » Pzr Mar 29, 2009 1:22 am

gurkan senin siyasi gorusunu bilmek isterim ya......

der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen der Nordostwind » Pzr Mar 29, 2009 1:23 am

Ama aksam olup karanlik coktugunde yine o ampule ihtiyac duyup yakacaksinB):D

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39507
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Muhsin Yazicioglunun Helikopteri Dustu

Mesaj gönderen Physiker » Pzr Mar 29, 2009 1:27 am

ampulun de modasi gecer merak etme ;)

bu ulkede kimlerin modasi gecmediki =) gecmediyse de gecirecek birileri hep hazir takmayin kafanizi;) gecirmesini biliriz yine:p
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Kilitli