Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

95. 000 Euro Burs Kazanma Firsati

Bayern eyaletinde yasam, egitim, universiteler...
Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39305
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

95. 000 Euro Burs Kazanma Firsati

Mesaj gönderen Physiker » Cum Nis 12, 2013 2:31 am

MHMK UNIVERSITESI MEDYA SENARYOLARINIZI ALMANYA’DA 6 LISANS VE YUKSEK LISANS BURSUYLA ODULLENDIRIYOR.

Munich/Almanya (27/3/2013)- Medyanin gelecegi nedir? Nasil bir trend gostermektedir? Ve medyadaki degisimler hayatinizi nasil etkileyecektir? Medya kaliplari hizli adimlarla donusmekte. Gelecegin standartlarina sekil verecek olan geleneksel medya modellerini yeniden dusunmemiz gereken onemli bir zamandayiz. MHMK, siz genc ve yaratici yetenekleri, “medya senaryolarinizdan” esinlenerek fikir ve projelerinizi gelistirmeye ve 2013/2014 ogrenim yilinda Munich, Berlin ya da Hamburg’da, medya, iletisim ve tasarim alanlarinda Ingilizce lisans veya master programlari icin degeri 95.850 € olan 6 burstan birini kazanmaya davet ediyor.
Medya ve iletisim alaninda Almanya’nin onde gelen universitesi MHKM, ustun arastirma ve calisma imkanlari saglamakta ve seckin kariyer firsatlariyla bilinmektedir.
Kendi konseptini gelistir ve “kendi medya senaryonu”-gelecegin medya senaryosu ile ilgili dusuncelerin, fikirlerin ve hayallerin- kesfederek yaraticiligini goster. Gunumuzde televizyon, internet veya sosyal medya araciligiyla, meyda ile surekli temas icinde yasiyoruz.
Bu yarisma 18-28 yas arasi “Medya ve Iletisim Tasarimi“ ve “Medya ve Iletisim Yonetimi” branslarinda lisans ogrenimi goren ve 22-38 yas arasi “Medya ve Iletisim Yonetimi” ve “Medya ve Tasarim” branslarinda yuksek lisans ogrenimi goren uluslararasi ogrencilere aciktir.
Secilen projeler ve goruntuleri www.youcreatemedia.com adresinde yayinlanacak, oylanabilecek ve yorumlanabilecektir. Ayrica, kendi facebook haber kaynaklari araciligiyla, internet kullanicilari tarafindan desteklenebilecektir.
Nasil katilacagini ve basvuruda bulunacagini ogrenmek icin www.youcreatemedia.com adresini ziyaret et. Uzmanlardan olusan juri en iyi isi burs ile odullendirecektir. Proje teslimi icin son basvuru tarihi 25 Haziran 2013’tur.


Uluslararasi
Medya Iletisim
Fernanda Massarotto
fmassarotto@gmail.com


MHKM Hakkinda
Munich, Stuttgart, Cologne, Hamburg ve Berlin olmak uzere 5 lokasyonda, 2000\'den fazla ogrencisi, 80 civarinda ogretim uyesi olan MHKM, Almanya\'nin en buyuk ozel medya universitesidir. MHMK medya ve tasarim sektorundeki kurum ve sirketlerin yani sira, uluslararasi baglanti ve isbirligi ortakliklarini iceren genis bir ag ile calisir.
4 lisans programinda -“Sinema ve Televizyon”, “Gazetecilik”, “Medya ve Iletisim Tasarimi” ve “Medya Yonetimi”- ogrenciler “Medya ve Iletisim Yonetimi” ve “Medya ve Iletisim Tasarimi” ingilizce lisans programlarini iceren 20 civarinda calisma alanindan olusan genis bir yelpazeden secim yaparlar. Gazeteciler, medya yoneticileri ve medya ve iletisim tasarimcilari, yurtdisinda 5 kita platformu 5CU\'da bulunan ortak universitelerimizden birinde entegre bir donemle birlikte, Almanya\'daki bir kampuste 6 donem tamamlarlar.
MHMK\'nin yuksek lisans okulu, uluslararasi kariyer icin altyapi olusturan “Medya ve Tasarim” ve “Medya ve Iletisim Yonetimi” ingilizce programlarini sunar. Almanca dilindeki “Gazetecilik” yuksek lisans derecesi, gazetecileri onemli yonetim sorumluluklarina hazirlayan gazetecilik ve yonetim becerilerini beraberinde getirir. Iki dilli moduler yuksek lisans programi olan “Acik Medya(Open Media)”da, ogrenciler bireysel olarak kendi calismalarini secebilir ve tasarim, gazetecilik ve yonetim alanlarinda kendileri icin uygun olan dersleri alabilirler. Yuksek lisans programi ayrica yari zamanli ogrenime aciktir.
Tum programlar FIBAA ajans tarafindan 2011\'de onaylanmistir ve ayrica MHMK, Federal Alman Hukumeti Bilimsel Konseyi tarafindan kurumsal onay da almistir. MHMK mezunlari, onde gelen ajanslarda, meyda sirketlerinde ve ARD (WDR / SWR), Adidas, Axel Springer, Audi, Burda, BMW, Deutsche Telekom, Edelman, Gruner + Jahr, RTL, Siemens, SKY, Vok Dams ve Warner Music gibi firmalarda stajyer ve profesyonel olarak calisirlar.
Daha fazla bilgiyi bu adresten bulabilirsiniz: www.mhmk-international.org
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com