Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Selam Deutschstudent halki :):)

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
caramel
Mesajlar: 87
Kayıt: Çrş Tem 25, 2012 4:41 pm

Selam Deutschstudent halki :):)

Mesaj gönderen caramel » Cmt Mar 23, 2013 8:27 pm

[quote]ezsrdr tarafindan yazilan metin:

bence de umudunuzu yitirmeyin. eger bir amaciniz varsa sadece odaklanin ve gerekeni yapin.onunuzden yola revan olanlarin yolunu takip edin.Asla vazgecmek yokk!! ben bu surecte neler yasadim.hayatiniz yolundaysa dis etkenlerin bir onemi yoktur.allah saglik versin yeter ..[/quote]

haklisin herseyin basi saglik eger gercekten isteyip kararli olursan gecte olsa olacaktir en buyuk ornek Eren arkadasimiz nelerle karsilasti ama pes etmedi :)

zgsrdr
Mesajlar: 170
Kayıt: Sal Eyl 04, 2012 1:54 am

Selam Deutschstudent halki :):)

Mesaj gönderen zgsrdr » Cmt Mar 23, 2013 8:55 pm

arkadasim ilk kez kiza gelen red duydugum icin sasirdim.askerlik sorunu yok.okumaya gidiliyor belli bir egitim gecmisi var.turk erkegi yada turk kizi olmakla ne alakasi var.yada kaprislerle.nasil bir ahenk var noronlarin arasinda anlamis degilim.
ee:lan

h0oney
Mesajlar: 232
Kayıt: Pzr Nis 03, 2011 11:08 pm

Selam Deutschstudent halki :):)

Mesaj gönderen h0oney » Cmt Mar 23, 2013 9:21 pm

Arkadas yine konusmak icin konusuyor. aldirma alistilar sitedekiler cevap verme :D bir bana karismamistin eski uni-assist nami deger Bilge dede. Ne anliyorsun milletle dalga gecmekten sen cokmu iyisin bu zamana kadar takip ettim ha takip ettim dediysem merak etme heveslenme yani takipcin degilim forumlari okudukca senin munakasalarina rast geldim. Biliyorsan normal adapli sekilde yaz kardesim. munakasaya ne gerek var ki?

Cevapla