merhaba arkadaslar.. ben bati avrupa programi acik ogretim lisesini okuyarak liseyi bitirdim. ve bu yil YOS sinavina girecegim..
O sinav sonucu ile Duisburg universitesine muracat edip muhendislik okuyabilir miyim? Lutfen bu konuda bilgisi olan paylassin.. simdiden cok tesekkur ederim..
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
YOS
YOS
hayir ilk olarak STudienkolleg yapman gerekiyor. Studienkolleg ile ilgili ayrintili bilgi sitemizde var.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
YOS
[quote]23sarkopa tarafindan yazilan metin:
kimse yok mu?[/quote]
Hangi universiteyi istiyorsan gidebilirsin yanliz yosle kazandigin bolume yakin bir bolum veya ayni bolumu tercih edebiliyorsun.. Bende ayni sekilde basvurumu yapicam 4.ayda gidiyorum stuttgarta. Banada kabul alabilecegim universiteler lazim aslinda?
kimse yok mu?[/quote]
Hangi universiteyi istiyorsan gidebilirsin yanliz yosle kazandigin bolume yakin bir bolum veya ayni bolumu tercih edebiliyorsun.. Bende ayni sekilde basvurumu yapicam 4.ayda gidiyorum stuttgarta. Banada kabul alabilecegim universiteler lazim aslinda?