Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

TU Darm. ve KIT Online Basvuru

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
effaowona
Mesajlar: 3
Kayıt: Çrş Kas 07, 2012 12:49 am

TU Darm. ve KIT Online Basvuru

Mesaj gönderen effaowona » Çrş Kas 07, 2012 12:56 am

Arkadaslar selam,

Siteye yeni uye oldum ve siftahimi yapiyorum. Aranizda daha once TU Darmstadt veya KIT\'e online basvuru yapmis olan var mi? Tavsiye mektubu ve motivasyon gibi seyler isteniyor mu biliyor musunuz bu online islemler sirasinda? Eger istenmiyorsa bile, bunlari dosyanin icinde fazladan gondermenin bir fark yaratip yaratmayacagi hakkinda bir fikri olan?

karanlik
Mesajlar: 67
Kayıt: Cum Şub 25, 2011 7:24 pm

TU Darm. ve KIT Online Basvuru

Mesaj gönderen karanlik » Çrş Kas 07, 2012 8:40 pm

Online Basvuruda gerekmiyor ama Online vermis oldugun bilgiler ciktisini ve Motivasyon yazini gonermelisin TU Darmstadt icin.

effaowona
Mesajlar: 3
Kayıt: Çrş Kas 07, 2012 12:49 am

TU Darm. ve KIT Online Basvuru

Mesaj gönderen effaowona » Cum Kas 09, 2012 12:53 am

@karanlik tesekkur ettim, su isleri halletmeye baslayayim ben.
@gottfried, bizim zeka kupu turkleri bilemem ama beni kesmiyor. bu ulkede kendi alaninin en iyisini gormus adam daha iyilerini bile istiyor hatta. herkesin isi kendine.

effaowona
Mesajlar: 3
Kayıt: Çrş Kas 07, 2012 12:49 am

TU Darm. ve KIT Online Basvuru

Mesaj gönderen effaowona » Cmt Kas 10, 2012 6:46 pm

Sorunun cevabi Turkiye, odtu makine\'de lisansi bitirdim ve su anda yuksek lisanstayim. Takdir edersin ki herkes bir sonraki hedefini oldugu yerden daha ileride secer, oyle yapmazsan ne anlami olur ki zaten? Soyle aciklayayim, Almanya\'da okumak cekici geliyor, arastiriyorum ve cok bilgi sahibi degilim. Evet KIT gibi bir okulda okumak isterdim, Darmstadt konusunda ise kabul alsam bile gitmek istedigimden henuz emin degilim, su ana kadar edindigim bilgilerle Odtu\'yu karsilastirma asamasindayim. Mantikli olani secmek istiyorum dogal olarak. Ama benim kafamda olusturdugun asil soru, forum trollerinin nesillerinin hala neden tukenmedigi. Itici uslubunun ve kibirinin altinda yatan nedenin dedigin seye ihtimal bile vermemis olman oldugunu zannediyorum, cogunlukla dogru ama maalesef. Zira su ana kadar yaptiklarim kendime ve topluma yeteri kadar zeki oldugumu ve kafami kullanabildigimi kanitlamama yetiyor. Ayrica on siramda oturup Amerika\'da Nasa icin proje yapan donem arkadasim bile var (hayli caliskan adamdi, orasi ayri). Umarim bir sonraki kucumseme denemende, kendin Einsteinimsi biri bile olsan karsidakinin ezilecek bir adam olmadigi ihtimalini de goz onunde bulundurup, boyle gulunc bir duruma dusmezsin. Biraz daha fazla dusunceyle bunu yapabilecegine inaniyorum. Iyi gunler.

Cevapla