Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Mersin\'den Merhabalar

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
Gaffgarion
Mesajlar: 17
Kayıt: Pzt Eki 29, 2012 1:59 pm

Mersin\'den Merhabalar

Mesaj gönderen Gaffgarion » Sal Eki 30, 2012 3:54 am

Merhaba Arkadaslar,

Ilk olarak kendimi tanitayim. Ben Ugurcan, su anda Mersin Universitesi Ingilizce Ogretmenligi 2. sinif ogrencisiyim. Eskiden hayalim sadece Turkiye\'de normal bir ogretmen olup annem ile birlikte gecimimi saglamakti. Fakat bu senenin yazindan itibaren butun hayallerim degisti. Annemin kardesleri Almanya\'nin Duisburg bolgesinde yasadiklari icin bu yaz Turist olarak Duisburg\'a geldik. Daha onceden de gelmistik fakat o zamanlar kucuk oldugum icin Almanya\'nin pek tadini cikaramamistim. Ingilizcem sayesinde adam akilli gezme firsatim oldu ve Almanya\'yi gercekten cok sevdim. Ilk defa kendimi bir yere ait hissettim. O yuzden kendime bir hedef koydum, Almanya\'da Ogretmen olmak istiyorum ve hem bu sayede Anneme de bakabilecegim hem de onu tamamen kardeslerine kavusturmus olacagim. O yuzden simdiden arastirmalar yapmaya basladim. Acikcasi fazla bir bilgiye sahip degilim ne yapmam gerektigi hakkinda. Bu yuzden de bu foruma uye oldum. Umarim her sey gonlumuzce olur. Herkese iyi gunler diliyorum.

Kullanıcı avatarı
Staatsmann
Mesajlar: 5027
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 10:27 pm

Mersin\'den Merhabalar

Mesaj gönderen Staatsmann » Sal Eki 30, 2012 4:51 am

Aramiza hosgelsin Ugurcan..Hedeflerin icin simdiden bol sans.Sorularin icin uygun forum basliklarini kullanabilirsin.

Bu arada kendini daha cok Duisburg\'a mi ait hissettin sehir olarak ? 5_D Sormamin sebebi , Duisburg\'u begenen ilk kisi olman. :)
Postmodern Kommentare fundamentalistischer Mentalitaeten
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari

Gaffgarion
Mesajlar: 17
Kayıt: Pzt Eki 29, 2012 1:59 pm

Mersin\'den Merhabalar

Mesaj gönderen Gaffgarion » Sal Eki 30, 2012 4:22 pm

Hosbulduk Staatsman. Yok sadece Duisburg degil tabiki, yazin Koln, Dusseldorf, Berlin ve Essen\'i gezme firsati buldum ayrica Hollanda\'da ve Belcika\'da birkac yere daha gittim. Su bir gercekki daha onceden de Duisburgta bulunmustum. Bu sene gordugum kadariyla Duisburg biraz olu sehre donmus. Gerci normal insanlar surekli haril haril calisiyor ve calisma saatleri Turkiyedeki gibi sabah 8den 5\'e kadar degil. Ben Almanya\'yi daha cok sanirim aile sevgisini tattigim icin sevdim. Fakat Almanyanin geneli hosuma gitti. Ayrica gezme firsati buldunuz mu cogu ulkeyede yakin yani bos vakitlerde belirli bir sure sonra Almanya\'da sikilsaniz dahi diger ulkelere gitme imkani var o yuzden de gozume cazip gorundu tabiki ben 2 ay kaldim Almanyada benim gorduklerim buydu illaki kotu yanlarida vardir tam olarak bilmiyorum fakat guzel vakit gecirmistim. Ayrica eger iyi arastirma yaparsaniz ucuz bir sekilde de etrafi gezmek cok guzel oluyor. Carpooling sistemini 2 defa kullandim ve bu sistem sayesinde Hollanda ve Belcikaya gittim. Bilmiyorum bunlardan dolayi sanirim kendimi Almanya\'ya ait hissettim.

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39311
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Mersin\'den Merhabalar

Mesaj gönderen Physiker » Sal Eki 30, 2012 5:28 pm

Hosgeldin sitemizde. Mersin in neresinden bu arada ve duisburg da nerde kalmistin?

hayatlarimiz benziyor biraz birbirine.:)

Gaffgarion
Mesajlar: 17
Kayıt: Pzt Eki 29, 2012 1:59 pm

Mersin\'den Merhabalar

Mesaj gönderen Gaffgarion » Sal Eki 30, 2012 10:14 pm

Babam aslen Mersin Mut\'lu ben su anda Mersin Mezitlide kaliyorum ve Yenisehir Egitim Kampusunde Ingilizce Ogretmenligi okuyorum. Duisburg\'un Bruckhausen tarafinda teyzemler yasiyor orada bulundum.

Cevapla