Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Ozdevinim kurami

Universitelilerin ders destek ve paylasim alani
Kullanıcı avatarı
welly275
Mesajlar: 2734
Kayıt: Pzr Ağu 15, 2010 2:59 pm

Ozdevinim kurami

Mesaj gönderen welly275 » Pzt Haz 17, 2013 8:43 pm

arkadaslar bilgisayar muh temelleri isimli derste automatentheorie konusunu isledik. bu konu icin turkce kaynak bilen var mi ?

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Ozdevinim kurami

Mesaj gönderen Physiker » Pzt Haz 17, 2013 11:10 pm

Birincisi, teknik konularda maalesef internette turkce bilgi bulamazsin. Bitirme tezinin internet kafelerde yazildigi bir ulkenin kendi dilinde maalesef kimse bu tip detayli bir konu hakkinda paylasimda bulunmaz.

Ikincisi, sanirim daha ilk donemdesin ve almancana guvenmedigin icin turkce kaynak ariyorsun. Bulsan dahi sana cok faydasi olmaz emin ol buna. Bir sekilde buldugun almanca kaynaklari anlamaya calis. Ilk donem biraz zorlanirsiniz demek istedigimiz sey aslinda bu. Simdi dediklerim sana biraz anlamsiz geliyor farkindayim ama ne demek istedigimi 1 yil sonra cok daha iyi anlayacaksin.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Kullanıcı avatarı
welly275
Mesajlar: 2734
Kayıt: Pzr Ağu 15, 2010 2:59 pm

Ozdevinim kurami

Mesaj gönderen welly275 » Çrş Haz 26, 2013 1:28 am

yok ne demek istedigini anladim. almanca kaynak cok var ama maalesef bendeki sorun mantigini cozemedigim bi konu hicbir zaman kafama oturmuyo. almancayla da malum eksik noktalar kaliyo. %100 anlayamiyorum. bi ince noktayi kacirmak cok fazla zaman kaybettiriyo bana. o yuzden dedim bi sansimi zorlayayim benim gibi yapmis biri vardir belki diye.

dedigin cok dogru turkiyede universitedeyken diger arkadaslara bakiyodum benim yazdigim tez bile tam tez sayilmazken benim yaptigimin 10da 1 ini yapmadan tez yazan vardi. yazik deyip aglasam mi gulsem mi bilemedim :)

bu arada ilk donem degil ama ilk sene :D

Cevapla