Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

85 yasindaki vatandasi vekil otursun diye kaldirdilar

Biraz da eglenelim degil mi canim?...
Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39546
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

85 yasindaki vatandasi vekil otursun diye kaldirdilar

Mesaj gönderen Physiker » Sal Şub 10, 2009 12:19 pm

Manisa Yagcilar Beldesi’nde hayirsever Nebahat Olmezoglu’nun (83) yaptirdigi ilkogretim okulu acilisina gecikmeli katilan AKP Manisa Milletvekili Mehmet Cerci icin, protokol sirasina oturan belde sakinlerinden Mehmet Yagcilar (85) yerinden kaldirildi.

AKP Manisa Milletvekili Bulent Arinc’in danismani Mehmet Buker’in uyarisiyla sandalyeden kalkan bastonlu Yagcilar’in yerine Cerci oturdu. Bursali emekli ogretmen Olmezoglu’nun yaptirdigi ilkogretim okulunun acilisina, Arinc ve Cerci’nin yani sida Manisa Valisi Celalettin Guvenc, Manisa Belediye Baskani Bulent Kar, AKP’li Il Genel Meclis Baskani Hayrullah Solmaz ve belde halki katildi.

Arinc’in danismani isaret etti
Cerci, Solmaz ile torene 10 dakika gec katildi. Toren alaninda konuklar icin ayrilan sandalyelerde yer arayan Cerci’nin yardimina Arinc’in danismani Buker yetisti ve yanindaki sandalyede oturan Yagcilar’a eliyle isaret edip kalkarak milletvekiline yer vermesini istedi.
Yasli adam bu uyari uzerine ayaga kalkip, yerini basinda bekleyen Cerci’ye verdi. Cerci, toren sonuna kadar sandalyede oturdu. Bastonuyla ayakta duran Yagcilar da yaklasik bir saat suren torende yarim saat kalip ayrildi.



Alinti - DHA

der Nordostwind
Mesajlar: 678
Kayıt: Cmt Eki 25, 2008 12:20 pm

85 yasindaki vatandasi vekil otursun diye kaldirdilar

Mesaj gönderen der Nordostwind » Sal Şub 10, 2009 1:03 pm

:o:o:o:o:o:o:o:o

Cevapla