Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Wuppertal\'da dil kursu??
-
Karismis biraz, Ogun\'un yuzunden Su an Dortmund\'da oturuyorum ve evden cikip kursa ulasmam(Duisburg\'a) neredeyse 1:30 saati buluyor. 2 aktarma yapiyorum. Aktarmalarda yetisemedigim zaman bu sure daha da uzuyor. Yanii hergun 3 saatim yolda geciyor.
Yakinda Wuppertal\'in komsusu Remscheid\'a tasiniyorum. Remscheid-Wuppertal arasi 30 dakika suruyor. Bu yuzden oncelikli hedefim Wuppertal\'de bulmak. Ama olmazsa dediginiz gibi Dusseldorf yolu gozukuyor
Yakinda Wuppertal\'in komsusu Remscheid\'a tasiniyorum. Remscheid-Wuppertal arasi 30 dakika suruyor. Bu yuzden oncelikli hedefim Wuppertal\'de bulmak. Ama olmazsa dediginiz gibi Dusseldorf yolu gozukuyor
[center]Ihtiyacin olan tek sey; Sonuna kadar inanmak..[/center]
Entschuldigung:(
Zihin neyi aliyor ve neye inaniyorsa, onu basarabilir. -Dr. Napoleon HILL-
- Staatsmann
Duisburg yerine Essen RP\'yi tercih etseydin keske.
Bu arada bu oturdugun yerlerde para veriyorsan eger neden sehir icinde bir yer bakmiyorsun ?
HBF \'ye yakin yerlerden bak ki birde ayni sehir icinde zaman kaybetme tren garina yetismek icin.
Remscheid\'dan Dusseldorf\'a 50 dakika suruyor ve daha hizli bir yol yok..
Bunu goz onune al derim ,oturacagin yer Remscheid\'in da uzagindaysa gene kendini 1:30 saatlik yolculuga hazirla. \'\')
Bu arada bu oturdugun yerlerde para veriyorsan eger neden sehir icinde bir yer bakmiyorsun ?
HBF \'ye yakin yerlerden bak ki birde ayni sehir icinde zaman kaybetme tren garina yetismek icin.
Remscheid\'dan Dusseldorf\'a 50 dakika suruyor ve daha hizli bir yol yok..
Bunu goz onune al derim ,oturacagin yer Remscheid\'in da uzagindaysa gene kendini 1:30 saatlik yolculuga hazirla. \'\')
Postmodern Kommentare fundamentalistischer Mentalitaeten
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari
-
Kuzenim oturuyor Remscheid\'da. Onunla beraber kalmayi dusunuyorum. Evi Hbf\'ye 5 dakika uzaklikta. Dusseldorf\'da bir kursa giderim bu gidisle Cok tesekkurler yardimin icin..
- Staatsmann
Onemli degil , o zaman yolculuk sirasinda okulda islenen dersler icin tekrar yaparsin ya da okumak isteyipte zaman bulamadigin kitaplar icin mukemmel bir firsat
Postmodern Kommentare fundamentalistischer Mentalitaeten
-
Arayisim devam ediyor, belki bilen cikar..