Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
B1 seviyesine gelme suresi
Arkadaslar ben agustos ayinda kursa baslasam normal kur surelerinde seneye almanyada b1 sinavina girermeye yetisebilirmiyim.Fazlami zamanim var az mi ?
-
[quote]i19power tarafindan yazilan metin:
Arkadaslar ben agustos ayinda kursa baslasam normal kur surelerinde seneye almanyada b1 sinavina girermeye yetisebilirmiyim.Fazlami zamanim var az mi ?[/quote]
Yetismen cok zor hatta imkansiz. Turkiye\'de her kur 2 veya 3 e bolunuyor..
Arkadaslar ben agustos ayinda kursa baslasam normal kur surelerinde seneye almanyada b1 sinavina girermeye yetisebilirmiyim.Fazlami zamanim var az mi ?[/quote]
Yetismen cok zor hatta imkansiz. Turkiye\'de her kur 2 veya 3 e bolunuyor..
[center]Ihtiyacin olan tek sey; Sonuna kadar inanmak..[/center]
Yaklasik 5 ay suren var. Genelde en az 3-4 aylik bir kursla bir seviye atlanir. Yani A1-A2-B1. Ama kursun verdigi egitim haricinde cok siki calisirsan 5 ayda B1\'e gelme ihtimalin var. Baslangic seviyesini atlatmak almancada cok zordur yanliz, anlamasanda durmadan calismaya devam etmelisin, o zaman ins. gelirsin..
Anladigim kadariyla arkadas Turkiye\'de kursa gidecek peki Almanya\'da gitseydi sure ne kadar fark eder yani kac ayda B1 seviyesine gelir?
Her kur 2-2.5 ay suruyor yani ortalama 6-7 ayda B1 i bitirebilir...
@@EmRe@@
[quote]EmRe67 tarafindan yazilan metin:
Her kur 2-2.5 ay suruyor yani ortalama 6-7 ayda B1 i bitirebilir...[/quote]
Bu Turkiye\'de ki kurs icin mi gecerli yoksa Almanya\'da ki herhangi bir kurs icin mi?
Bu Turkiye\'de ki kurs icin mi gecerli yoksa Almanya\'da ki herhangi bir kurs icin mi?
[quote]xwq tarafindan yazilan metin:
Bu Turkiye\'de ki kurs icin mi gecerli yoksa Almanya\'da ki herhangi bir kurs icin mi? [/quote]
Almanya daki icin.Zaten sitenin sponsoru dil kursunda(RP) her kur 2 ay suruyo ve dil kursunu C1 e kadar 10 ayda tamamliyorsun...
Bu Turkiye\'de ki kurs icin mi gecerli yoksa Almanya\'da ki herhangi bir kurs icin mi? [/quote]
Almanya daki icin.Zaten sitenin sponsoru dil kursunda(RP) her kur 2 ay suruyo ve dil kursunu C1 e kadar 10 ayda tamamliyorsun...
@@EmRe@@
Almanya daki icin sitenin sponsoru dil kursunda her kur 2 ay suruyo ve dil kursunu C1 e kadar 10 ayda tamamliyorsun...[/quote]
Tesekkurler...
Almanya daki icin sitenin sponsoru dil kursunda her kur 2 ay suruyo ve dil kursunu C1 e kadar 10 ayda tamamliyorsun...[/quote]
Tesekkurler...
turkiyede goethe yazin super yogun almanca kurslari acio. a1 ve a2ye genelde talep oluo. onlara katilarak biraz hizlanabilirsin. a1i ve a2yi onlarla 2 ayda bitirebiliosun.
Simdi ben burda ( istanbul) da kursa gidicem.Yetisemezmiyim ? Ben kendim siki calisirsam gunde 2-3 saat almanca + pratik kazanabilecegim seyler yaparsam ( filmleri almanca izlerim-oyunlari almanca oynarim vb.. ) gelemezmiyim.
bide goethe kursu iyi guzelde cok pahali diyolar fiyat hakkinda bilgim yok hic bi kursun.Sormusken bilen varmi ortalama ucretleri kurslarin
bide goethe kursu iyi guzelde cok pahali diyolar fiyat hakkinda bilgim yok hic bi kursun.Sormusken bilen varmi ortalama ucretleri kurslarin
Izmir\'de gecen yaz 530-550 TL gibi bir ucret odemistim. Goethe\'nin sitesinde yaziyordur zaten. Incele bence. Egitimi kaliteli orasi kesin..
F. Deniz
http://www.goethe.de/ins/tr/ist/lrn/deu/trindex.htm burada mavi ile yazili kurs cesitlerine bak. Hepsinin gun/saat/fiyat listesi belirtilmis.
F. Deniz
Fiyatlar oldukca uygunmus bi konusalim bakalim orayla tesekkurler
agustos sonuna a2 yi birmis oluom insallah oraya gelince b1 denmi baslicam goethe sertifakasi olsada elimde yine sinava aliolarmi seviye
tabiki seviye sinavina sokuyorlar ama kurs baslamadan once kursa gidip a2 belgeni gosterirsen b1 e baslamak istiyorum dersen anlayisla karsilayip kaydini yapiyorlar.
[quote]Gurhan35 tarafindan yazilan metin:
tabiki seviye sinavina sokuyorlar ama kurs baslamadan once kursa gidip a2 belgeni gosterirsen b1 e baslamak istiyorum dersen anlayisla karsilayip kaydini yapiyorlar.[/quote]
Gurhan oturumunu uzatabildin mi galiba oturum uzatcaktin?
tabiki seviye sinavina sokuyorlar ama kurs baslamadan once kursa gidip a2 belgeni gosterirsen b1 e baslamak istiyorum dersen anlayisla karsilayip kaydini yapiyorlar.[/quote]
Gurhan oturumunu uzatabildin mi galiba oturum uzatcaktin?
@@EmRe@@
daha degil de uzatirim istedikleri belgeler elimde var zaten