Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Almanca Temeli icin Dil Kursu Tavsiyesi
-
Tesekkur ederiz ewenen
[center]Ihtiyacin olan tek sey; Sonuna kadar inanmak..[/center]
- eren_f2007
tesekkurler ewenen ankaranin ne farki varmisda 400 lira daha pahalihmmm
[quote][quote]ewenen tarafindan yazilan metin:
ARKADASLAR ALDIÃIM BILGILERI PAYLASIYORUM SIZLERLE
GOETHE ALMANCA KURSU
2 AYDA BIR KUR BITIRILIYOR YANI A1 SEVIYENIZ OLUYOR
UCRETI 550 TL BU KURSUN YERI ISTANBULDUR KAYIT TARIHI 20 NISANDIR HAFTA ICI PAZARTESIDEN PERSEMBEYE KADAR AKSAMLARI 1.30 SAAT SADECE
ANKARADA GITMEK ISTEYENLER VARSA
KURS UCRETI 2 AYDA BIR KUR BITIRILIYOR 950 TL HAFTA ICI 2 GUN BURDAKI KURSDA HA BIRDE B 2 SEVIYESI KURS UCRETI 1350 TL
BIRDE YOÃUNLASTIRILMIS KURSLAR VAR BUNLAR DA 2 KUR BITIRILIYOR
BILGILENDIRIM DEDIM...[/quote][/quote]
ewenen ankarada ucret degisikligi olabilir ama eger ki goethe nin sitesinden baktiysan o fiyata guncellestirmemisler ben hem brosur aldim hem bizzat kaydi yapan kisiye sordum 600 tl dediler..
ARKADASLAR ALDIÃIM BILGILERI PAYLASIYORUM SIZLERLE
GOETHE ALMANCA KURSU
2 AYDA BIR KUR BITIRILIYOR YANI A1 SEVIYENIZ OLUYOR
UCRETI 550 TL BU KURSUN YERI ISTANBULDUR KAYIT TARIHI 20 NISANDIR HAFTA ICI PAZARTESIDEN PERSEMBEYE KADAR AKSAMLARI 1.30 SAAT SADECE
ANKARADA GITMEK ISTEYENLER VARSA
KURS UCRETI 2 AYDA BIR KUR BITIRILIYOR 950 TL HAFTA ICI 2 GUN BURDAKI KURSDA HA BIRDE B 2 SEVIYESI KURS UCRETI 1350 TL
BIRDE YOÃUNLASTIRILMIS KURSLAR VAR BUNLAR DA 2 KUR BITIRILIYOR
BILGILENDIRIM DEDIM...[/quote][/quote]
ewenen ankarada ucret degisikligi olabilir ama eger ki goethe nin sitesinden baktiysan o fiyata guncellestirmemisler ben hem brosur aldim hem bizzat kaydi yapan kisiye sordum 600 tl dediler..
RICA EDERIM ARKADASALR AMA BEN VAZGECTIM ARTIK YORULDUM YA
-
[quote]ewenen tarafindan yazilan metin:
RICA EDERIM ARKADASALR AMA BEN VAZGECTIM ARTIK YORULDUM YA [/quote]
En azindan kursu bitirip bir kez daha basvursaydin
RICA EDERIM ARKADASALR AMA BEN VAZGECTIM ARTIK YORULDUM YA [/quote]
En azindan kursu bitirip bir kez daha basvursaydin
Berlitzi oneririm biraz pahalidir ama iyi bir kurum..6 ayda almaniz gereken seviyeye getiriyorlar cok uzun surmuyor olmasi isin en guzel tarafi.
ben su an goethe de gidiom kursa a1.1 bitio haftaya ama anca a1 sertifakasini almis alabiliyom vize basvurusuna kadar a2 yetismio malesef hizlandirilmis olarak 7. ay a 2.1 ve 9.ay a2.2 var sadece elimizde a1 elio vizede yani
-
Sonucta o belge vize gorusmesinde senin egitim ve dil konusundaki ciddiyetini gosterecek,Bir seyler yapmaya calistigini kanitlayacak.O yuzden bu konuda umitsizlige kapilma,bir arti katacaktir
-
[quote]bjk57 tarafindan yazilan metin:
ben su an goethe de gidiom kursa a1.1 bitio haftaya ama anca a1 sertifakasini almis alabiliyom vize basvurusuna kadar a2 yetismio malesef hizlandirilmis olarak 7. ay a 2.1 ve 9.ay a2.2 var sadece elimizde a1 elio vizede yani [/quote]
Goethe\'ye onumuzdeki hafta yazilmayi dusunuyordum ama internette cok fazla olumsuz yorum okudum. Bu yuzden sogudum biraz. Siz hangi subesine gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
ben su an goethe de gidiom kursa a1.1 bitio haftaya ama anca a1 sertifakasini almis alabiliyom vize basvurusuna kadar a2 yetismio malesef hizlandirilmis olarak 7. ay a 2.1 ve 9.ay a2.2 var sadece elimizde a1 elio vizede yani [/quote]
Goethe\'ye onumuzdeki hafta yazilmayi dusunuyordum ama internette cok fazla olumsuz yorum okudum. Bu yuzden sogudum biraz. Siz hangi subesine gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
[quote]FarukDemir tarafindan yazilan metin:
Goethe\'ye onumuzdeki hafta yazilmayi dusunuyordum ama internette cok fazla olumsuz yorum okudum. Bu yuzden sogudum biraz. Siz hangi subesine gidiyorsunuz ve memnun musunuz?[/quote]
Bende cok arada kalmistim Goethe mi Berlitz mi diye ama en sonunda Berlitze kaydoldum..Sebebine gelince;goethenin egitimiyle ilgili sikayetleri bende duydum.Birde 9 ay haftanin 2 gunu egitim veriyor olmalari bana uymamisti.B1 sinavini Goethede olcakmisiz ama.
Goethe\'ye onumuzdeki hafta yazilmayi dusunuyordum ama internette cok fazla olumsuz yorum okudum. Bu yuzden sogudum biraz. Siz hangi subesine gidiyorsunuz ve memnun musunuz?[/quote]
Bende cok arada kalmistim Goethe mi Berlitz mi diye ama en sonunda Berlitze kaydoldum..Sebebine gelince;goethenin egitimiyle ilgili sikayetleri bende duydum.Birde 9 ay haftanin 2 gunu egitim veriyor olmalari bana uymamisti.B1 sinavini Goethede olcakmisiz ama.
- eren_f2007
ben su an tomere gidiyorum tomerde 6 ayda a2 bitiyor yogun kursta yani 3 ayda a1 bitiyor.goethe nin internet sitesinden bak yaziyor.http://www.goethe.de/ins/tr/ank/lrn/ein/trm/trindex.htm